Antena Meniu Search
x

Video Madonna, dezbrăcată de inhibiții la o emisiune TV. S-a urcat pe pupitrul lui Jimmy Fallon și și-a ridicat rochia în direct

Madonna nu încetează să uimească publicul nici după 40 de ani de carieră. Invitată la emisiunea lui Jimmy Fallon, vedeta a făcut show chiar de pe pupitrul moderatorului. Iar reacţiile fanilor n-au întârziat să apară. Doar că cele mai multe au fost pline de critici.

de Redactia Observator

la 09.10.2021, 21:29

Vezi și

Cu siguranţa că menirea unui artist e tocmai să facă valuri şi să provoace, Madonna n-a avut nicio problemă să se urce direct pe pupitrul prezentatorului. Într-o ţinută care n-a lăsat prea multe pe seama imaginaţiei, vedeta în vârstă de 63 de ani a arătat publicului aproape tot.

Vedeta și-a ridicat fusta în emisiunea ”The Tonight Show”

Madonna a fost invitată la emisiunea lui Jimmy Fallon pentru a promova documentarul Madame X, povestea carierei sale. În plus, vedeta a dezvăluit că va realiza şi un film autobiografic. Iar interviul a fost presărat cu momente surpriză.

Regizate sau nu, gesturile provocatoare i-au adus publicitatea pe care a căutat-o. Asta deşi cele mai multe dintre reacţiile telespectatorilor au fost de indignare.

Pe acelaşi subiect

Madonna, criticată pe Twitter pentru gesturile ei ”vulgare”

Pe Twitter au curs mesajele în care oamenii i-au catalogat comportamentul său ca fiind vulgar şi nepotrivit, iar gesturile sale - penibile. 

A avut însă şi susţinători, fani care au interpretat comportamentul ei o formă de manifestare artistică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Madonna, dezbrăcată de inhibiții la o emisiune TV. S-a urcat pe pupitrul lui Jimmy Fallon și și-a ridicat rochia în direct