Antena Meniu Search
x

Dana Scully din 'Dosarele X', în costumul Evei. Actriţa a pozat goală pentru a apăra drepturile animalelor (Video)

Mai bine goală, decât să port blana unui animal, cu acest mesaj şi o fotografie în care apare goală şi zâmbitoare, apare în ultimul pictorial Dana Scully.

Vezi și

Mai bine goală, decât să port blana unui animal, cu acest mesaj şi o fotografie în care apare goală şi zâmbitoare, apare în ultimul pictorial Dana Scully din "Dosarele X".

Gillian Anderson face lobby pentru PETA. Faimoasa Dana Scully din "Dosarele X". este o veche susţinătoare a campaniilor organizate de organizaţia non-profit ce susţine drepturile animalelor. Şi se declară onorată că PETA apelează la ajutorul ei. Recent, actriţa a atras atenţia publicului şi asupra vieţii ei profesionale. A vorbit despre o posibilă reuniune cu partenerul ei de ecran. pentru o nouă ecranizare a " Dosarelor X". Actriţa nu a negat însă că este interesată să apară şi în altfel de roluri poate chiar să se apuce de teatru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Dana Scully din 'Dosarele X', în costumul Evei. Actriţa a pozat goală pentru a apăra drepturile animalelor (Video)