Antena Meniu Search
x

Maluma a părăsit România, Luis Fonsi a sosit şi e gata să bucure mii de fani

Maluma a promis un show la Bucureşti şi n-a dezamăgit! Româncele s-au îndrăgostit iremediabil de artist şi abia aşteaptă următorul concert.

Vezi și

Maluma a promis un show la Bucureşti şi n-a dezamăgit! Româncele s-au îndrăgostit iremediabil de artist şi abia aşteaptă următorul concert. Au dansat în ploaia torenţială, iar columbianul a fost suprins să audă cât de bine îi cunosc fanii melodiile.

20 de mii de oameni au început să strige în momentul în care Maluma şi-a făcut apariţia pe scenă. Într-un costum verde, cu ochelari de soare şi cu părul strâns. 

Au dansat în ploaie, iar tinerele au aşteptat cu nerăbdare ca Maluma să ia pe scenă pe una dintre ele. 

A ales-o pe Ana, o tânără brunetă din primele rânduri. I-a dedicat chiar o melodie şi s-a întrebat mult timp dacă să o sărute sau nu. 

Fanele nu şi-au făcut, însă, speranţe prea mari. Artistul are deja o relaţie oficială cu frumoasa Natalia Barulich. Fotomodel, actriţă şi balerină.

Cei doi s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare al celui mai vizionat clip al cântăreţului, Felices Los Quattro. Aseară, columbianul le-a mulţumit fanilor români şi a plecat spre casă. 

Maluma: "A fost incredibil să văd toţi aceşti oameni fredonând cântecele mele, chiar dacă nu sunt vorbitori nativi de engleză sau spaniolă şi îmi ştiau toate melodiile! Dumnezeule, vă mulţumesc!"

În seara asta, la primul festival de muzică latino din România va urca pe scenă Luis Fonsi - cântăreţul are în palmares cel mai vizionat clip din istorie - Despacito.

Cei care au vrut să stea cât mai aproape de artist au plătit 750 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Maluma a părăsit România, Luis Fonsi a sosit şi e gata să bucure mii de fani