Antena Meniu Search
x
LIVE

Video „M-am jurat”, noua piesă a lui Pepe. Melodia a depășit un milion de vizualizări

„M-am jurat” este un single nou, dar vechi, clasic, dar modern. O combinaţie foarte interesantă despre care ne vorbeşte însuşi artistul.

De Redactia Observator la 02.02.2021, 14:10
Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Pentru a cincea oară, Pepe a spus DA provocărilor de pe scena trasformărilor. Şi mai sunt doar patru zile până la premiera noului sezon Te Cunosc de Undeva. 

Între timp, cea mai nouă piesă a lui Pepe a depăşit un milion de vizualizări pe Internet. 

Pepe: Este un proiect care a luat naștere la Connect-R în studio, este o piesă asumată, cât se poate de potrivită pentru ceea ce însemn eu ca om, ca artist și cred eu că mă reprezintă în totalitate. Cânt despre dragoste în toate felurile. Dragostea e frumoasă cu bună, cu rele, doar așa poți să apreciezi când ai ceva și când ești fericit. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Show-ul Te cunosc de undeva! revine pe 6 februarie, la Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera sâmbătă, 6 februarie, de la 20:00 la 

Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase. 

11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel 

de-al 16-lea sezon al show-ului. Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka. 

"Vestea revenirii pe platourile de filmare la scurt timp după încheierea sezonului trecut m-a bucurat 

foarte tare! Sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie, iar garnitura de concurenţi este una cum nu se poate mai potrivită. Abia aşteptăm să vă arătăm din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, ce nebunie, ce bucurie şi ce bună-dispoziţie este la noi la platou, zi de zi!", a declarat Andreea Bălan. 

Profesorul de actorie, Cristi Iacob, pariază şi el pe acest sezon: "Sezonul 16 va fi unul grozav. 

Concurenţii sunt foarte, foarte buni, sunt mulţi competitivi, oameni cu experienţa transforming show-ului, actori buni. Nici nu vreau să îmi amintesc cât de greu ne este în fiecare ediţie, atunci când trebuie să acordăm notele. Pentru că da, trebuie să o spun, pe cât de frumos este acest show, pe atât de îngrozitor de greu este de jurizat! De la actori aştept, iar pe ceilalţi îi aştept!", a dezvăluit Cristi Iacob, în vreme ce Ozana Barabancea a completat: "Am ştiut de la început că va fi o colaborare de lungă durată, pentru că Te cunosc de undeva! are tot ce îşi doreşte publicul. Divertisment, muzică live, voci bune, frumuseţe, umor, ce poate fi mai bun? Este show-ul perfect! Iar noii concurenţi.o combinaţie mai bună, nici că se putea!

Vă invităm să vă petreceţi serile de sâmbătă în compania noastră şi nu veţi regreta!", a mai completat profesoara de canto. 

"La cum a debutat sezonul 16 pentru noi, căci am filmat deja câteva ediţii şi putem avea o privire de 

ansamblu, mi se pare a fi unul dintre cele mai tari sezoane de până acum, având în vedere că avem mulţi concurenţi noi şi niciunul nu se lasă. Chiar de la prima gală a transforming show-ului aceştia s-au alăturat celor vechi şi luptă umăr la umăr fără niciun fel de emoţie. Bravo lor, bravo nouă, bravo întregii echipe! Aşteptăm marea finală!", a dezvăluit Aurelian Temişan, cel care în fiecare sâmbătă va puncta întregul show al concurenţilor. 

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 11 concurenți, 

telespectatorii Antenei 1 vor vedea din 6 februarie, de la ora 20:00, în prima ediție a celui de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.  de idei, sentimente, trăiri." a adăugat Pepe. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » „M-am jurat”, noua piesă a lui Pepe. Melodia a depășit un milion de vizualizări