Antena Meniu Search
x

Marii câștigători ai galei Globurile de Aur

Cea de-a 72-a ediţie a Globurilor de Aur a fost una. cu surprize. Cu cele mai multe nominalizări-şapte, pelicula Birdman a câştigat trofeul la categoria cea mai bună comedie şi cel mai bun actor de comedie

Vezi și

Cea de-a 72-a ediţie a Globurilor de Aur a fost una. cu surprize. Cu cele mai multe nominalizări-şapte, pelicula Birdman a câştigat trofeul la categoria cea mai bună comedie şi cel mai bun actor de comedie

Boyhood i-a tăiat aripile şi a luat premiile pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor şi cea mai bună actriţă într-un loc secundar. Şi România a avut două câştigătoare la extravaganta ceremonie de la Hollywood. Lorena Sârbu şi Maria Lucia Hohan au primit laude pentru ţinutele create pentru Juliana Rancic şi Felicity Hoffman.

12 ani au durat filmările. Dar a meritat. Boyhood a fost marele câştigător al ediţiei de anul acesta al Globurilor de Aur. Povestea dramatică a lui Richard Linklater se concentrează asupra lui Mason, de la primele zile din scoala primara până la plecarea la colegiu. Drama a fost an de an cu aceiaşi actori. Nu e de mirare că, din 5 nominalizări a luat cele mai importante trofee ale serii.

La categoria comedie, victorios a fost filmul "The Grand Budapest Hotel". În ceea ce priveşte celelalte categorii, TC 2,57 Michael Keaton s-a impus drept cel mai bun actor dintr-un film de comedie sau dramă pentru rolul din filmul "Birdman", iar Amy Adams a primit trofeul echivalent pentru rolul din "Big Eyes". Julianne Moore a fost premiată pentru cel mai bun rol principal într-o dramă.

Amal Alamuddin a purtat o rochie lungă, neagră, de gală, asortată cu mănuşi albe şi un plic pe care a afişat simbolul libertăţii de exprimare "Je suis Charlie". Acelaşi mesaj l-a avut şi Clooney, dar la piept, pe o insignă. Cu totul deosebit a fost şi discursul actorului care, dincolo de mulţumiri, a ţinut să îi reamintească mai tinerei sale soţii cât de norocos este.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri Mondene » Marii câștigători ai galei Globurile de Aur