Antena Meniu Search
x

Meniu în întregime vegan la gala Globurilor de Aur din 2020

Vedetele care vor lua parte anul acesta la gala Globurilor de Aur vor avea o surpriză în farfurii. Pentru prima oară după 77 de ediţii, meniul va fi unul în întregime vegan.

de Redactia Observator

la 05.01.2020, 01:17

Vezi și

Vedetele care vor lua parte anul acesta la gala Globurilor de Aur vor avea o surpriză în farfurii. Pentru prima oară după 77 de ediţii, meniul va fi unul în întregime vegan. Ideea aparţine organizatorilor, care promit însă că meniul special nu va şterge din strălucirea galei. Mai multe voci au lăudat iniţiativa.

Pregătirile pentru Globurile de Aur au intrat pe ultima sută de metri la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles. Iar organizatorii promit fanilor o gală plină de surprize, cea mai mare fiind meniul pus la dispoziţia vedetelor. Brad Pitt, Scarlet Johanson, Joaquin Phoenix şi alţi actori nominalizaţi vor avea în farfurii doar preparate pe bază de legume. Nimic asemănător cu meniurile din anii trecuţi. Leonardo DiCaprio a lăudat imediat iniţiativa şi a fost urmat şi de alte staruri de la Hollywood.

Totuşi nu vor exista compromisuri în ceea ce priveşte luxul, dau asigurări organizatorii. Starurile care vor merge mâine seară la gala decernării Globurilor de Aur vor gusta din supă de sfecla galbenă, risotto cu ciuperci sălbatice, varză de Bruxelles şi morcovi la cuptor.

Pentru desert, vedetele vor mânca prăjiturile Opera - preparate din straturi de pandişpan înmuiat în sirop de cafea, ganaş şi cu glazură de ciocolată. Starurile de cinema se vor hidrata cu apă natural alcalină dar şi cu băuturi scumpe, precum şampania franţuzească.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Britanicul Ricky Gervais, unul dintre cei mai cunoscuţi comedianţi din lume, va fi pentru a cincea oară gazda galei Globurilor de Aur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Meniu în întregime vegan la gala Globurilor de Aur din 2020