Antena Meniu Search
x

Michael Douglas, acuzat de comportament indecent şi hărţuire sexuală. O jurnalistă ar fi fost victima sa

A venit rândul lui Michael Douglas să dea piept cu trecutul scandalos. O jurnalistă îl acuză de comportament indecent şi hărţuire sexuală.

Vezi și

A venit rândul lui Michael Douglas să dea piept cu trecutul scandalos. O jurnalistă îl acuză de comportament indecent şi de hărţuire sexuală.

Jurnalist şi autor cunoscut peste Ocean, Susan Brady  a lucrat pentru casa de producţie a lui Michael Douglas în anii 80. Trei ani, cât au colaborat, femeia susţine că actorul i-ar fi făcut viaţa un coşmar. Îi jignea formele şi făcea mereu aluzii sexuale, spune ea. În 1989, în timpul unei întâlniri care a avut loc în apartamentul lui din New York, lucrurile au scăpat de sub control.

Susan Braudy, jurnalist

S-a întins pe jos, şi-a desfăcut cureaua, şi-a băgat mâna în pantaloni şi.... puteam să văd ceea ce făcea. A început să se atingă şi m-am speriat foarte tare!

Câştigător a două premii Oscar, starul în vârstă de 73 de ani a fost avertizat de avocaţi despre potenţialul scandal, încă dinainte ca bomba să explodeze în presă. Pe 9 ianuarie, Michael Douglas a dat un comunicat preventiv. Astăzi, a dezminţit totul, din nou.

În vârstă de 48 de ani, Catherine Zeta Jones şi actorul din Atracţie fatală sunt căsătoriţi de 17 ani. În 2013, cei doi s-au despărţit, pentru scurt timp, dar au reuşit să îşi rezolve problemele fără să ajungă la divorţ. Scandalul în care este implicat Michael Douglas izbucneşte la două luni după ce producătorul Harvey Weinstein a fost acuzat de sute de femei, inclusiv actriţe celebre, de hărţuire sexuală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Michael Douglas, acuzat de comportament indecent şi hărţuire sexuală. O jurnalistă ar fi fost victima sa