Antena Meniu Search
x

Michael Winslow, cel mai cunoscut personaj din Academia de Poliţie, a poposit în România!

Cel mai vocal ofiţer din seria "Academia de Poliţie" a ajuns, pentru prima oară, în România. Michael Winslow a lătrat alături de patrupedele din parcul Izvor şi s-a duelat cu lăutarii, înarmat doar cu o vioară imaginară.

Vezi și

 Şi a câştigat - nu degeaba i se spune "omul celor zece mii de efecte sonore". Nu există sunet în natură pe care să nu-l poată reproduce. Ne-a făcut şi o demonstraţie, fericit că a ajuns în ţara lui Dracula.

Există actori fără replică. Şi există actori cărora nu le mai tace gura. Michael Winslow e într-o categorie aparte. El e omul-tonomat. Şi cine a văzut "Academia de Poliţie" ştie ce-i poate vocea.

Când îl ai pe omul celor zece mii de sunete pe scaunul din dreapta, parcă şi maşina devine mai puternică. Bine că n-a explodat motorul. După cursa infernală, artistul sunetelor salută traficul bucureştean.

Nu, nu e într-o mlaştină, ci în parc. Aţi crede că o vedetă evită să discute cu oamenii obişnuiţi. Dar Winslow schimbă impresii până şi cu prietenii oamenilor.

Să facem un experiment, la întâmplare. Oare ce fundal sonor ar merge pentru filmul "stâlpul şi copacul". În Centrul Vechi, nici Charile Chaplin nu poate rămâne statuie. Şi nici tăcut, ca în filmele mute. Nu când e omul-tonomat prin zonă.

După lunga plimbare, merge o cină tradiţională. Winslow priveşte în meniu şi cântăreşte opţiunile. 

În loc de antreu, merge şi o măslină. Dacă ar sta locului o clipă. Între platourile cu şorici şi micii bine prăjiţi, actorul american a făcut cunoştinţă cu Ciocârlia. Ba chiar a început un duel al viorilor, cu lăutarii din restaurant.

După atâta distracţie nu i-au pierit nici cheful, nici glasul. Academia de Poliţie poate să mai aştepte. Winslow deja se gândeşte la a doua vizită în ţara lui Dracula.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Michael Winslow, cel mai cunoscut personaj din Academia de Poliţie, a poposit în România!