Antena Meniu Search
x

Mihaela Călin, femeia împlinită și pe ecran și acasă: 'Sunt foarte fericită! Vom avea un băieţel'

Mihaela Călin, femeie împlinită şi pe ecran şi acasă. Colega noastră de la Observator este mai fericită ca niciodată pentru că urmează să devină mămică.

de Redactia Observator

la 06.03.2019, 15:13

Vezi și

Mihaela Călin, femeie împlinită şi pe ecran şi acasă. Colega noastră de la Observator este mai fericită ca niciodată pentru că urmează să devină mămică.

În vara acestui an va da naştere unui băiat. Atentă la toate, cum o ştiţi, Mihaela are foarte mare grijă la ce mănâncă, merge periodic la medic pentru a se asigura că este totul în regulă.

Şi asta pentru că, spune ea, nu  vârsta contează în sarcină, ci starea de sănătate. Deşi mai are puţin timp până când îşi va strânge copilul în braţe, încă o vedem pe ecran.

Curând va intra în concediu maternal, dar promite să revină repede, după câteva luni doar, în platou.

Pe acelaşi subiect

"Sunt într-o perioadă a vieţii mele foarte fericită şi cred că influenţează toate domeniile de activitate această stare a mea, parcă şi mai bine, şi la serviciu şi în tot ce mi se întâmplă. Eu am 35 de ani şi mi-am pus problema atunci când am decis să rămân însărcinată dacă îmi va fi mai dificil mie decât unor femei mai tinere. Şi am aflat, vorbind cu medicii, că mai important decât vârsta, este să fii o femeie sănătoasă. Am avut grijă. Ştiam, văzându-mi viaţa, nu-mi va veni un bebeluş la 25 de ani, atunci eram deja în faţa dumneavoastră. Sunt deja de 11 ani constant, cariera mea a crescut constant fără boom-uri. Aşa am ales şi conjunctura a făcut să am un bebeluş mai târziu. Am avut grijă să merg la medic constant, anual, indiferent de context", a declarat Mihaela Călin.

Energia debordantă pe care o are nu o lasă să stea departe prea mult de televiziune, admite prezentatoarea Observatorului orei 16.00.

"Daniel este foarte fericit. Şi eu m-am gândit cum o să reacţioneze pentru că nu vorbiserăm foarte mult să avem un copil. A fost foarte rapid. Ne-am hotărât să avem un copil şi Dumnezeu ne-a ajutat să avem foarte repede. În jurul nostru sunt acum mulţi bebeluşi. Fratele meu are o fetiţă mică, sora lui Daniel are o fetiţă mică, pe Flavia. S-a obişnuit şi mi se pare că s-a relaxat. În privinţa sarcinii şi naşterii sunt foarte multe chestiuni de alegere. Fiecare femeie şi fiecare familie are de ales. Daniel nu o să asiste la naştere, pentru că aşa mi se pare normal. Lui o să îi dăm alte task-uri. Îi vom prezenta bebeluşul, care va fi un băieţel", a mai explicat Mihaela.

Mihaela Călin a promis că va sta numai câteva luni departe de micile ecrane şi se va întoarce în cel mai scurt timp în studioul Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Mihaela Călin, femeia împlinită și pe ecran și acasă: 'Sunt foarte fericită! Vom avea un băieţel'