Antena Meniu Search
x

Video Mirela Vaida se simte abandonată de autorităţi. De ce a fost lăsată liberă agresoarea prezentatoarei, după primul atac

Femeia, care acum două luni a intrat în platoul Acces Direct şi a aruncat cu o cărămidă în Mirela Vaida, a atacat din nou. S-a întors aseară la studouri şi a spart geamurile. Recidiva arată nepasarea de care dă dovadă statul român în tratarea acestor oameni pericol-public. Femeia a stat doar câteva săptămâni la psihiatrie, dar a fost lăsată să plece acasă, sub tratament. 

de Redactia Observator

la 20.05.2021, 21:03

Vezi și

Complet goală, femeia sparge cu bucăţi de asfalt geamurile uşilor de acces în platoul de filmare. Erau încuiate după ce, în urmă cu două luni, atacatoarea a reuşit să intre pe aceleaşi uşi şi să arunce cu o cărămidă în Mirela Vaida.

Mirela Vaida, prezentatoare Acces Direct: Îmi este dor să râd, m-am săturat de plâns şi asta pentru că mă simt abandonată de stat, mă simt abandonată de autorităţi, mă simt abandonată de cei care au puterea să mă ajute şi nu o fac. 

Camerele de supraveghere au surprins-o, cu un minut înainte să înceapă emisiunea, cum se uită pe geam. Angajaţii unei spălătorii de vizavi au recunoscut-o şi au anunţat echipa Acces Direct că este posibil ca femeia să atace din nou. Un reporter a filmat-o în parcare, când se dezbrăca.

Adrian Velea, reporter Acces Direct: S-a dezbrăcat destul de repede, a durat câteva secunde, şi s-a dus aşa pe lângă rulotă şi a ajuns în faţa uşii. A luat bolovanii din sacoşă şi a început să spargă geamurile.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au intervenit şi au reuşit să o imobilezeze.

Doar câteva săptămâni la psihiatrie

După primul incident, procurorii au schimbat încadrarea din tentativă de omor în distrugere. Explicaţia a fost că Mirela Vaida s-a ferit de cărămidă. Atacatoarea a fost internată atunci la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia", dar înainte de Paşte, a fost lăsată să plece acasă. Întâmplarea arată neputinţa statului în faţa unor oameni care pot deveni pericol-public.

Eduard Motoescu - purtător de cuvânt si medic psihiatru Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia": Pacientul este tratat, se monitorizeaza. Sunt plasati intr un salon de unde nu au voie sa iasa si ii tinem acolo atata timp cat medicul curant considera ca sunt beneficii. Sunt multi si din nefericire nu sunt institutii care sa preia toti acesti pacienti cu nevoi speciale. 

Aurel Moldovan - avocat: Starea de maniaco-depresivitate pe care o exercită o face în mod intenţionat tocmai pentru că autorităţile, în speţă, organul de urmărire penală ştie că nu va lua niciodată vreo măsură restrictivă faţă de aceasta.

Atacatoarea a fost internată la Spitalul Obregia din Capitală unde va sta o perioadă. Apoi, va fi din nou, liberă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Mirela Vaida se simte abandonată de autorităţi. De ce a fost lăsată liberă agresoarea prezentatoarei, după primul atac