Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ele sunt modelele anului 2017! Kendall Jenner, Kaia Gerber sau surorile Hadid au urcat pe culmile succesului

Kendall Jenner, Kaia Gerber, Bella şi Gigi Hadid sunt câteva dintre cele mai de succes modele la ora actuală.

de Redactia Observator

la 20.12.2017 , 09:54

Kendall Jenner, Kaia Gerber, Bella şi Gigi Hadid sunt câteva dintre cele mai de succes modele la ora actuală. Iar 2017 a adus în prim plan fiicele mai multor celebrităţi de la Hollywood, precum Lilly Rose, fiica Vanassei Paradise.

2017 a fost anul noii generaţii de super-modele. Bela şi Gigi, fiicele faimoasei Yollanda Hadid, duc mai departea tradiţia familiei. Frumoasele surori au defilat pe cele mai mari podiumuri din lume. 

Gigi Hadid s-a lansat şi în design vestimentar. Alături de Tommy Hilfiger, ea şi-a lansat noua colecţie la Londra, în septembrie. La eveniment au participat şi membrii familiei. 

Vezi și

Şi Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, a avut un an plin. A urcat pe numeroase podiumuri purtând creaţiile caselor Calvin Klein, Versace, Alexander Wang sau Valentino. 

Kendall Jenner, reprezentanta clanului Kardashian, a avut un an la fel de bun. Pe lângă apariţiile la săptămânile modei din întreaga lume, ea a atras toate privirile pe covorul roşu la festivalul de Film de la Cannes.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Ele sunt modelele anului 2017! Kendall Jenner, Kaia Gerber sau surorile Hadid au urcat pe culmile succesului