Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Top trei moduri de a-i atrage garantat atenţia bărbatului lângă care te visezi! Fă asta şi se va îndrăgosti de tine de la primele întâlniri

Există câteva sfaturi pe care e recomandat să le urmezi, în cazul în care îţi doreşti să nu dai greş la primele întâlniri.

de Redactia Observator

la 27.05.2018 , 17:45

Top trei moduri de a-i atrage garantat atenţia bărbatului lângă care te visezi! Fă asta şi se va îndrăgosti de tine de la primele întâlniri

Cum să îi atragi atenţia bărbatului lângă care te visezi? Este o întrebare care dă bătăi de cap fiecărei femei, la un moment dat în viaţă. Experţi în relaţii, sexologi, psihologi sau, pur şi simplu, oameni cu o anumită experienţă de viaţă au răspuns la această întrebare de-a lungul timpului, iar răspunsurile au fost dintre cele mai diverse. Există însă câteva sfaturi pe care e recomandat să le urmezi, în cazul în care îţi doreşti să nu dai greş la primele întâlniri. 

Fii misterioasă

Dacă ţi s-a întâmplat vreodată să cunoşti un bărbat şi să simţi că te sufocă povestindu-ţi de la bun început fiecare mic amănunt despre el, ei bine, află că exact aşa funcţionează lucrurile şi de partea cealaltă. Evită să oferi totul pe tavă de la primele întâlniri.

Articolul continuă după reclamă

Nu începe să îi povesteşti toată copilăria ta, ce mănânci la pranz, unde te-ai distrat în weekend, cum ţi-a mers la interviul de ieri sau, mai ales, planuri măreţe de viitor.

Evită să dai foarte multe detalii care ar putea trăda repede felul tău de a fi. Nu pentru că nu ar trebui să o faci, ci pentru că prea multă informaţie oferită într-un timp foarte scurt îl va plictisi şi va simţi că a ajuns să te cunoască deja prea bine, astfel că nu va mai exista nimic care să îi stârnească curiozitatea. 

Fii pozitivă

Ştim că oamenii din jur ne pot transmite foarte uşor energia şi emoţiile lor, pozitive sau negative. Dacă vei ieşi la primele întâlniri debordând de optimism, indiferent dacă ziua ţi-a mers sau nu pe măsură, sunt mai mari şanse să îi captezi atenţia, decât dacă vei sta morocănoasă sau vei începe să te plângi de probleme.

Asta nu înseamnă că acesta este un îndemn să nu te deschizi în faţa celui de lângă tine, dar mare grijă cum o faci, în special la începutul unei relaţii.

Nimeni nu ar vrea lângă el un om ursuz, care nu face altceva decât să se plângă. Îi vei transmite o stare negativă şi totul se va termina chiar înainte să înceapă.

Nu te arunca din prima în braţele sale!

Ei bine, acesta a fost dintotdeauna un subiect mult discutat. Şi, cu siguranţă, fiecare femeie şi-a pus măcat o dată în viaţă semne de întrebare legate de cât de repede ar trebui să se arunce într-o relaţie.

Cel mai potrivit răspuns ar fi să o faci atunci când simţi. Dar, cum nu putem fi vreodată siguri dacă intenţiile noastre sunt pe aceeaşi lungime de undă cu ale celuilalt, este recomandat, totuşi, să îl ţii la distanţa o vreme.

Cum ar fi să amâni o întâlnire, deşi nu ai altceva de făcut, să nu răspunzi la mesaje în secunda doi deşi poate chiar ai vrea, ori să nu îi accepţi anumite favoruri. Desigur, dacă un bărbat va avea intenţii ascunse, te va dezamăgi fie că te arunci în braţele lui din prima seară, sau după luni de zile. 

Un alt lucru care îi va trezi interesul va fi să îl laşi pe el să facă primii paşi. Chiar şi după primele întâlniri. Faptul că nu vei avea iniţiativă, dacă te place cu adevărat, îl va intriga extrem de tare şi îl va face şi mai interesat de tine. Fii rezervată şi încearcă să păstrezi puţină distanţă, indiferent că inima îţi spune altceva. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Top trei moduri de a-i atrage garantat atenţia bărbatului lângă care te visezi! Fă asta şi se va îndrăgosti de tine de la primele întâlniri