Antena Meniu Search
x

Muzica lui George Michael, tot mai ascultată pe internet: difuzările au crescut cu peste 3.000% pe platformele online

Piesele lui George Michael au cunoscut o creştere de peste 3.000% pe platformele de streaming muzical, după moartea artistului. "Last Christmas" este în topul difuzărilor.

Piesele lui George Michael au cunoscut o creştere de peste 3.000% pe platformele de streaming muzical, după moartea artistului. "Last Christmas" este în topul difuzărilor.

Un reprezentant al platformei Spotify a dezvăluit pentru TMZ.com că difuzările în streaming au crescut până luni cu 3.158% în comparaţie cu aceeaşi zi din săptămâna precedentă. Piesele din Top 5 al celor mai difuzate cântece a fost alcătuit din următoarele melodii: ”Last Christmas”, ”Careless Whisper”, ”Faith”, ”Freedom!90” şi ”Wake Me Up Before You Go-Go”.

Artistul britanic intenţiona să lanseze un nou album de studio în 2017, scrie News.ro.

Potrivit International Business Times, George Michael compusese deja mai multe piese pentru următorul album de studio al său, care ar fi trebuit să fie primul material discografic lansat după discul ”Symphonica” din 2014 - al şaselea şi, totodată, ultimul LP al cântăreţului.

Naughty Boy, care a avut mare succes cu piesele pe care le-a compus pentru Beyonce, Sam Smith şi Emeli Sandé, ar fi trebuit să producă următorul album al actorului George Michael.

Cel mai recent material discografic lansat de George Michael se intitulează ”Symphonica” - un album live, în care artistul a fost acompaniat de o orchestră simfonică - şi a apărut pe piaţă în 2014.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Muzica lui George Michael, tot mai ascultată pe internet: difuzările au crescut cu peste 3.000% pe platformele online