Video

Narcisa Suciu şi Gaşca Zurli, surpriză muzicală pentru copii de 1 Iunie: O dedicaţie de iubire în versuri pe care orice părinte ar trebui să o facă celor mici

De Raluca Bădică.
Publicat: 21.05.2021, 14:53.
Actualizat: 21.05.2021, 14:53

Cu câteva zile înainte de Ziua Copilului, Mirela Retegan şi a ei Gaşcă Zurli pregătesc un cadou pentru toţi copiii. Este o dedicaţie de dragoste pe care orice părinte ar trebui să o facă celor mici şi care poartă semnătura Mirelei, dar şi a lui Marius Moga! Iar surprizele sunt chiar mai multe: fetiţa Zurli va cânta alături de Narcisa Suciu. Artista a venit recent în ţară şi speră să rămână aici cât mai mult.

Raluca Bădică: O colaborare inedită şi caldă! Şi nemaipomenită! Spune-ne cine e invitata ta, Fetiţă Zurli?

Fetiţa Zurli: Invitata mea specială astăzi este doamna minunată, Narcisa Suciu!

Citește și:

Întoarsă de pe plaiuri finlandeze, Narcisa Suciu a bătut palma cu Gaşca Zurli pentru un proiect cu totul şi cu totul special. O dedicaţie de iubire în versuri pe care orice părinte ar trebui să o facă celor mici!

Narcisa Suciu: I-am pus unui prieten să asculte cântecelul, şi era piele de găină! Trebuie să o sun pe mama, să o sunaţi pe mama după ce ascultaţi.

"Spune-mi, mami" se numeşte piesa interpretată de artistă alături de Fetiţa Zurli şi de a cărei muzică s-a ocupat Marius Moga. Este prima colaborare dintre ei.

Narcisa Suciu: Acolo e prietena mea. Mirela, ea e inventatoarea de surprize, noi suntem executanţii astăzi.

Mirela Retegan, fondator Gaşca Zurli: Am versurile astea inspirate de o discuţie pe care am văzut-o la un moment dat între o fetiţă şi mama ei şi m-am gândit că ar putea fi cea mai frumoasă declaraţie pe care părinţii să o facă de data asta de 1 iunie copiilor!

Colaborarea cu Narcisa Suciu a venit firesc. Pe cele două le leagă o prietenie de peste două decenii.

Mirele Retegan, fondator Gaşca Zurli: Nu am vrut o cântăreaţă, să cânte un cântec, am vrut o mamă cu credinţă şi cu o voce pătrunzătoate, cu un mesaj în care crede ea prima.

Fetiţa Zurli: Luni, pe 24 mai şi vrei să şi spun ceva? E ziua Mayei, fetiţa lu Tanti Prezentatoarea, împlineşte 20 de ani!

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.