Antena Meniu Search
x

Video Narcisa Suciu şi Gaşca Zurli, surpriză muzicală pentru copii de 1 Iunie: O dedicaţie de iubire în versuri pe care orice părinte ar trebui să o facă celor mici

Cu câteva zile înainte de Ziua Copilului, Mirela Retegan şi a ei Gaşcă Zurli pregătesc un cadou pentru toţi copiii. Este o dedicaţie de dragoste pe care orice părinte ar trebui să o facă celor mici şi care poartă semnătura Mirelei, dar şi a lui Marius Moga! Iar surprizele sunt chiar mai multe: fetiţa Zurli va cânta alături de Narcisa Suciu. Artista a venit recent în ţară şi speră să rămână aici cât mai mult.

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 21.05.2021, 14:53

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Raluca Bădică: O colaborare inedită şi caldă! Şi nemaipomenită! Spune-ne cine e invitata ta, Fetiţă Zurli?

Fetiţa Zurli: Invitata mea specială astăzi este doamna minunată, Narcisa Suciu! 

Întoarsă de pe plaiuri finlandeze, Narcisa Suciu a bătut palma cu Gaşca Zurli pentru un proiect cu totul şi cu totul special. O dedicaţie de iubire în versuri pe care orice părinte ar trebui să o facă celor mici! 

Narcisa Suciu: I-am pus unui prieten să asculte cântecelul, şi era piele de găină! Trebuie să o sun pe mama, să o sunaţi pe mama după ce ascultaţi.

Pe acelaşi subiect

"Spune-mi, mami" se numeşte piesa interpretată de artistă alături de Fetiţa Zurli şi de a cărei muzică s-a ocupat Marius Moga. Este prima colaborare dintre ei.

Narcisa Suciu: Acolo e prietena mea. Mirela, ea e inventatoarea de surprize, noi suntem executanţii astăzi. 

Mirela Retegan, fondator Gaşca Zurli: Am versurile astea inspirate de o discuţie pe care am văzut-o la un moment dat între o fetiţă şi mama ei şi m-am gândit că ar putea fi cea mai frumoasă declaraţie pe care părinţii să o facă de data asta de 1 iunie copiilor! 

Colaborarea cu Narcisa Suciu a venit firesc. Pe cele două le leagă o prietenie de peste două decenii. 

Mirele Retegan, fondator Gaşca Zurli: Nu am vrut o cântăreaţă, să cânte un cântec, am vrut o mamă cu credinţă şi cu o voce pătrunzătoate, cu un mesaj în care crede ea prima. 

Fetiţa Zurli: Luni, pe 24 mai şi vrei să şi spun ceva? E ziua Mayei, fetiţa lu Tanti Prezentatoarea, împlineşte 20 de ani! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Narcisa Suciu şi Gaşca Zurli, surpriză muzicală pentru copii de 1 Iunie: O dedicaţie de iubire în versuri pe care orice părinte ar trebui să o facă celor mici