Antena Meniu Search
x

Nașul Pepe îi face playlist-ul lui Connect-R la nuntă

Au mai rămas doar patru zile până când celebrul Connect-R o va conduce pe Misha în faţa altarului! Şi toate detaliile celei mai importante zile din viaţa lor au fost bătute în cuie.

Vezi și

Au mai rămas doar patru zile până când celebrul Connect-R o va conduce pe Misha în faţa altarului! Şi toate detaliile celei mai importante zile din viaţa lor au fost bătute în cuie.

Naşul Pepe a ales artiştii care-i vor ridica de la mese pe invitaţi. Şi le-a împărtăşit lista şi jurnaliştilor de la Spynews.

Proaspăt căsătoriţi, Pepe şi Raluca Pastramă şi-au dorit ca şi finii lor, Connect-R şi Misha, să aibă o nuntă ca-n poveşti. Şi i-au ajutat cum au putut. Pepe de exemplu a ajuns responsabil cu atmosfera de la petrecere.

"Am făcut un program personalizat pentru finul meu şi îmi doresc ca toată lumea să se distreze. După filmările de la «Te cunosc de undeva», luni seara, de la ora 23.00 până la 02.00 am fost la repetiţii cu bandul meu. Şi aseară la fel. Am schimbat textele la câteva piese de-ale mele, dar şi de-ale lui Connect-R şi voi cânta refrene în ţigăneşte, vor fi şi hore moldoveneşti, va fi o combinaţie."

Pepe le-a mărturisit reporterilor de la SPYNEWS că mirii vor dansa pe o piesă cântată de Teodora Sava, una dintre câştigătoarele NEXT STAR.

Connect-R şi-a dorit ca Omar să interpreteze melodia "Habibi", cu care a făcut furori la Next Star.

În faţa celor 350 de nuntaşi va veni şi un ansamblu de dansuri dar şi Adi Cristescu, Gipsy Casual, Clejanii şi Adrian Minune.

Iar naşul Pepe le va cânta mirilor tradiţionalul "La mulţi ani".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Nașul Pepe îi face playlist-ul lui Connect-R la nuntă