Antena Meniu Search
x

Nicole Cherry, de la debut și până acum. Povestea artistei de succes

Era primăvara lui 2013 când Amintirile lui Nicole Cherry răsunau la radio. Prea puţini ştiau însă pe atunci că cea pe care o aud este româncă. Şi mai puţini că e o copilă de 14 ani.

de Redactia Observator

la 04.07.2019, 14:10

Vezi și

Era primăvara lui 2013 când Amintirile lui Nicole Cherry răsunau la radio. Prea puţini ştiau însă pe atunci că cea pe care o aud este româncă. Şi mai puţini că e o copilă de 14 ani.

Nu doar că a fost debutul ei în muzică, dar hitul Memories i-a adus lui Nicole şi un premiu: pentru cel mai bun nou artist. Acum cântecul numără peste 14 milioane de vizualizări pe Youtube. Iar Nicole, tot mai mulţi fani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi cu ambiţie, Cireşica, aşa cum o alintă fanii, nici că a vrut să mai coboare din topurile româneşti. Au urmat concerte.

Whitney Houston, Indila, Florin Ristei sau Mariah Carey au fost doar câţiva dintre artiştii pe care Nicole i-a interpretat la una dintre ediţiile emisiunii Te cunosc de undeva.

La şase ani de la lansare, Nicole este acum una dintre cele mai apreciate artiste din România. Iar asta se vede şi pe paginile de socializare. Se numără printre reginele Instagramului, la capitolul urmăritori. Peste 1,6 milioane de oameni o apreciază, în online.

Şi ne pregătim ca întreaga vară boxele să răsune iarăşi a Nicole Cherry. Căci nicio lună nu a trecut de la lansarea celui mai recent cântec al ei - Si me queres, un featuring cu trupa Akcent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Nicole Cherry, de la debut și până acum. Povestea artistei de succes