Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nicole Kidman, impresionată de actorul Sebastian Stan

Cel mai de succes actor român de la Hollywood are o admiratoare celebră. Nicole Kidman şi-a mărturisit aprecirea pentru Sebastian Stan.

de Redactia Observator

la 06.02.2018 , 22:12

Cel mai de succes actor român de la Hollywood are o admiratoare celebră. Nicole Kidman şi-a mărturisit aprecirea pentru Sebastian Stan. Şi a vrut să ştie toată lumea. Actriţa a postat pe contul său de Instagram un mesaj în care spune cât de mult i-a plăcut să lucreze cu actorul american de origine română în noul ei film. 

O prietenie frumoasă şi durabilă pare să se fi legat între Nicole Kidman şi Sebastian Stan. Actriţa australiană s-a declarat încântată să-l aibă partener în pelicula "The Destroyer" pe actorul născut în România. 

A scris actriţa în dreptul imaginii postate pe Instagram. Sebastian Stan i-a răspuns imediat. În vârstă de 35 de ani, Sebastian Stan s-a născut în Constanţa.

Vezi și

Pe când avea doar 8 ani, s-a mutat la Viena împreună cu mama lui, apoi s-a stabilit în Statele Unite. A devenit cel mai de succes actor de origine română de la Hollywood.

Şi se ţine de cuvânt. Actorul se va intoarce acasa, în această primăvară. El va fi invitatul de onoare al festivalului american de film independent, care are loc în Bucureşti. Până acum, Sebastian a jucat în mai multe filme cu încasări record, cum au fost "Black Swan", "The Martian" sau  "Captain America: Civil War".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Nicole Kidman, impresionată de actorul Sebastian Stan