Antena Meniu Search
x

Ce a făcut Nicole Kidman la Londra. Dezvăluiri uluitoare despre divorțul de Tom Cruise

Actrița a fost de curând în Marea Britanie

Vezi și

Nicole Kidman a luat parte la "Summitul mondial al femeilor" din Londra şi a uimit audienta prin sinceritatea cu care a vorbit despre subiecte delicate precum desparţirea de Tom Cruise şi despre copiii pe care îi are cu actualul soţ Keith Urban. 

Actriţa a povestit despre momentele de declin din viaţa ei, dar şi despre rolurile care i-au schimbat viaţa. 

Nicole Kidman a fost invitat special la summit-ul mondial al femeilor şi a vorbit deschis despre lupta ei în urma divorţului de Tom Cruise, despre carieră şi eforturile sale pentru a-şi păstra copii.

Actriţa consideră că fiecare etapă a vieţii ei a fost una constructivă. Munca a vindecat-o de probleme şi a fost răsplătită cu un premiu Oscar.

Munca a ajutat-o pe Nicole să uite de probleme, dar a făcut-o să se simtă şi extrem de singură. După divorț, a investit cel mai mult în ea. Prezentatoarea evenimentului a întrebat-o pe actriţă dacă există o diferenţă între dragostea pe care o oferă copiilor săi.

Nu este nicio diferenţă, pentru că iubeşti iar dragostea este atât de profundă. Când ai un copil eşti gata să mori pentru el. Vezi şi simţi asta, asta schimbă totul. Interviul a fost unul motivaţional, iar Nicole a uimit prin naturaleţe şi sinceritate în descrierile sale despre carieră, familie şi rolul de mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri Mondene » Ce a făcut Nicole Kidman la Londra. Dezvăluiri uluitoare despre divorțul de Tom Cruise