Antena Meniu Search
x

X-Factor, în curând, la Antena 1. "Nu căutăm o imitaţie a cuiva. Căutăm un om care să aibă personalitate"

Noul sezon X-Factor va începe în curând la Antena 1 şi vine cu schimbări, atât la masa juraţilor, cât şi cu reguli noi. 

de Redactia Observator

la 20.08.2020, 18:15

Noul sezon X-Factor începe în această toamnă, la Antena 1 Vezi și
  • Florin Ristei şi Loredana sunt noi juraţi la X-Factor.
  • Noile reguli ale noului sezon vor fi aflate chiar din prima emisiune.

În premieră, în acest sezon, Ştefan Bănică, Loredana şi Delia vor căuta Factorul X împreună cu un fost concurent, Florin Ristei, câştigătorul din 2013. Juraţii vor face echipă cu Răzvan şi Dani, care revin în postura de prezentatori ai X-Factor.

"Va fi un an cum nu a mai fost niciodată la X-Factor", a promis, zilele trecute, Dani Oţil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca jurat, Florin Ristei spune că, în sezonul al nouălea, exigenţa este foarte mare. Ca fost concurent, cântăreţul are şi un mesaj încurajator pentru cei care i-au luat exemplul şi vor urca pe scenă pentru a convinge că au Factorul X.

"Le zic să vină fără frică şi să nu le fie teamă să arate cine sunt ei. Nu căutăm o imitaţie a cuiva. Căutăm un om care să aibă personalitate şi care, de ce nu, peste 7 ani, fără falsă modestie, poate să ocupe locul din spatele biroului, adică în calitate de jurat, cum o fac eu acum", a spus Florin Ristei, într-un interviu acordat Andreei Țopan, la Observator.

Ca şi Florin Ristei, nou jurat la X-Factor este Loredana, care e convinsă că, uneori, un NU la timpul potrivit face mai mult decât un DA.

"Eu cred că voi fi voi fi ca o mamă bună, ca o soție exigentă, ca o prietenă corectă și empatică, voi fi câte puțin din fiecare. Și dacă va fi necesar să fiu puțin dură o voi face, dar nu îmi stă în fire să fiu crudă", spune Loredana.

Reguli noi la X-Factor, sezonul 9

Juriul este completat de Ştefan Bănică şi de Delia, care este şi cel mai vechi jurat. Sezonul nouă al X-Factor vine şi cu schimbări de reguli, iar unele dintre ele le vei vedea chiar de la debut.

"Vom şti categoriile din prima emisiune. Aşa că vom fi mai strategi puţin în X-Factor 9", a dezvăluit Florin Ristei.

Spre deosebire de alţi ani, audiţiile pentru sezonul al nouălea de la X-Factor, care începe în această toamnă la Antena 1, s-au desfăşurat doar în Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » X-Factor, în curând, la Antena 1. "Nu căutăm o imitaţie a cuiva. Căutăm un om care să aibă personalitate"