Antena Meniu Search
x

NU O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI! În concerte, Adele se FURIŞEAZĂ pe scenă chiar pe SUB NASUL fanilor! FOTO şi VIDEO

Secretul lui Adele a fost dezvăluit! În concertele sale de pe stadion, Adele este dusă pe scenă chiar prin mijlocul fanilor, fără ca aceştia să bănuiască măcar.

Secretul lui Adele a fost dezvăluit! În concertele sale de pe stadion, Adele este dusă pe scenă chiar prin mijlocul fanilor, fără ca aceştia să bănuiască măcar.

Întrucât Adele cântă în mijlocul stadioanelor, nu există un tunel subteran prin care artista să ajungă pe scenă, fără a se lovi de fani.

Artista este transportată într-o cutie cu roţi, flancată de două gărzi de corp, scrie Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Felul în ajung pe această scenă, mă oboseşte. Sunt groaznic de transpirată. Nu vă pot dezvălui secretul meu până la sfârşitul concertului. Veţi râde când veţi afla", a declarat Adele la inaugurarea unui concert susţinut în Australia.

"Adele stă într-o cutie, timp de câteva minute, cât este transportată din cabina de probă, până în centrul scenei", a explicat o sursă citată de Daily Mail.

Potrivit Daily Mail, pe parcursul "tranziţiei", artista îşi ocupă timpul ascultând muzică la iPod.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » NU O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI! În concerte, Adele se FURIŞEAZĂ pe scenă chiar pe SUB NASUL fanilor! FOTO şi VIDEO