Antena Meniu Search
x

Copiii celebrităţilor, în topul celor mai neobișnuite nume. Saint West, North West sau Bear Blaze stârnesc hohote de râs pe Internet

Alegerea numelui potrivit pentru un nou-născut nu este o sarcină tocmai uşoară pentru părinţi. Iar celebrităţile de la Hollywood o ştiu cel mai bine.

Vezi și

Alegerea numelui potrivit pentru un nou-născut nu este o sarcină tocmai uşoară pentru părinţi. Iar celebrităţile de la Hollywood o ştiu cel mai bine.

Vor ca odraselele lor să poarte nume unice, însă de multe ori rezultatele stârnesc hohote de râs pe Internet.

Când vine vorba despre nume neobişnuite, clanul Kardashian este cap de listă. Copiii mai mari ai starului de reality-show au fost botezaţi North West şi Saint West, în traducere: Nord Vest şi Sfântul Vest, iar pe mezina familiei o cheamă Chicago.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai mediatizată familie din Statele Unite pare că s-a inspirat inclusiv din buletinul meteo. Pe cea mai tânără membră a clanului Kardashian o cheamă Stormy, ce duce cu gândul la Storm - furtună.

Iar alţi doi nepoţi ai lui Kim au primit numele de Reign "Rein" şi Dream.

Nici Beyonce şi Jay-Z nu par să fi fost prea inspiraţi. Fiica cea mare a cuplului a primit numele de Blue Ivy "Aivi", în limba română "Iederă Albastră". Iar unul dintre gemeni se bucură de respect la tot pasul, deoarece a fost botezat Sir, în traducere "Domnule". Iar, în Marea Britanie, formă de adresare atribuită cavalerilor, baronilor sau celor ce deţin alte titluri onorifice.

Nici numele ales de Mariah Carey şi Nick Cannon pentru unul dintre gemenii lor nu a trecut neobservat de internauţi. Micuţul a fost botezat Moroccan, în română: Marocanul. Şi lista nu se opreşte aici. Pe fiica lui Nicole Kidman o cheamă Sunday - Duminică, iar fiul lui Kate Winslet a fost botezat Bear Blaze, nume care, în traducere mot-a-mot, înseamnă "Foc de Urs".

Aproape toţi copiii au auzit de Miley Cyrus, protagonista serialului Hannah Montana, însă puţini ştiu că numele ei adevărat este Destiny Hope, în traducere: Destin Speranţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Copiii celebrităţilor, în topul celor mai neobișnuite nume. Saint West, North West sau Bear Blaze stârnesc hohote de râs pe Internet