Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Renumită bloggeriță și influencer, umilită pe Internet pentru că și-a photoshopat fotografiile de pe Instagram

O renumită bloggeriță și influencer în modă, Johanna Emma Olsson, care postează pe conturile de socializare fotografii din călătoriile în jurul lumii, a fost umilită pe Internet după ce s-a descoperit că și-a photoshopat instantaneele postate.

de Redactia Observator

la 19.12.2018 , 23:42

O renumită bloggeriță și influencer în modă, Johanna Emma Olsson, care postează pe conturile de socializare fotografii din călătoriile în jurul lumii, a fost umilită pe Internet după ce s-a descoperit că și-a photoshopat instantaneele postate.

În vârstă de 28 de ani, suedeza Johanna Olsson este renumită pe rețelele de socializare pentru promovarea unor produse fashion, dar și a unor locații deosebite din jurul lumii, activitate pentru care este plătită.

Bloggerita Johanna Olsson, umilita pe Internet pentru ca si-a photoshopat fotografiile de pe Instragram
Articolul continuă după reclamă

Tânăra de 28 de ani are peste 500.000 de followeri pe Instagram, iar imaginile postate de acestea sunt de-a dreptul impresionante.

Bloggerita Johanna Olsson, umilita pe Internet pentru ca si-a photoshopat fotografiile de pe Instragram

Recent însă, bloggerița a devenit ținta ironiilor după ce câteva fotografii postate din timpul unui călătorii la Paris au fost modificate.

Într-una dintre fotografii, care ar fi fost făcută pe un pod din Paris, editarea în Photoshop este grosolană.

Bloggerita Johanna Olsson, umilita pe Internet pentru ca si-a photoshopat fotografiile de pe Instragram
Bloggeriță renumită, umilită pe Internet după ce s-a descoperit că și-a photoshopat fotografiileAcuzată că de fapt nu călătorește în toate acele locuri, suedeza a recunoscut că a modificat fotografiile, dar a explicat că a făcut-o deoarece nu i-au plăcut cele făcute la fața locului.

Chemată la posturile de televiziune din Suedia pentru a da explicații, după ce s-a iscat un adevărat scandal în jurul fotografiilor respective, Johanna Emma Olsson a preferat să posteze pe Instragram mai multe filmulețe explicative.

Tânăra a spus că nu va șterge acele imagini de pe contul de Instagram, deoarece ea chiar a mers în acea călătorie la Paris, costurile fiindu-i acoperite de unul dintre colaboratorii ei, și că nu are motive să le șteargă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Renumită bloggeriță și influencer, umilită pe Internet pentru că și-a photoshopat fotografiile de pe Instagram