Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O sculptură a lui Kate Moss NUD, expusă la Londra. Lucrarea MILF se vinde la un preţ bombă!

O sculptură care o înfăţişează pe Kate Moss, 43 de ani, nud şi fără braţe a fost expusă la Londra, informează Reuters.

de Redactia Observator

la 27.06.2017 , 12:15

O sculptură care o înfăţişează pe Kate Moss, 43 de ani, nud şi fără braţe a fost expusă la Londra, informează Reuters.

Lucrarea, intitulată 'MILF', a fost prezentată publicului joi la Opera Gallery şi poate fi achiziţionată pentru suma de 25.000 de lire sterline (31.800 dolari).

Creatorul său, artistul lituanian Edgar Askelovic, cunoscut pentru o pictură reprezentându-l pe David Bowie jumătate bărbat-jumătate câine, a lucrat timp de patru luni la realizarea acesteia, pe baza unor fotografii ale cunoscutului supermodel britanic.

Articolul continuă după reclamă

Sculptura, care înfăţişează doar bustul vedetei, a fost realizată din silicon şi răşină poliuretanică şi cântăreşte 80 de kilograme.

'Askelovic a lucrat doar pe baza fotografiilor ceea ce este incredibil deoarece nu a întâlnit-o niciodată pe Kate Moss', a declarat directorul galeriei, Jean-David Malat.

Nu este, de altfel, prima dată când Moss inspiră sculpturi neconvenţionale. Cu un deceniu în urmă, sculptorul britanic Marc Quinn a înfăţişat-o pe Moss asemenea unei zeităţi a yoga, cu mâinile şi picioarele contorsionate în spatele capului.

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » O sculptură a lui Kate Moss NUD, expusă la Londra. Lucrarea MILF se vinde la un preţ bombă!