Antena Meniu Search
x

Video Oana Moșneagu, rolul antagonistei în serialul Adela: Până și la grădiniță, educatoarea m-a distribuit în rolul negativ din Albă ca Zăpada

În seara aceasta ne pregătim pentru suspans, momente emoţionante şi pentru situaţii care schimbă. destine. Avem noi episode din Adela, serialul care ne prezintă povestea surorilor Adela şi Andreea. Actriţa Oana Moşneagu face şi ea parte din distribuţie. A mai jucat alături de echipă şi în alt proiect marca Antena1, de această dată însă, este în prim plan.

de Redactia Observator

la 04.03.2021, 14:09

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Oana Moşneagu joacă rolul antagonistei, o tânără ambiţioasă, gata de orice să acceadă în lumea celor bogaţi. Pe lângă serialul Adela, actriţa a revenit şi pe scena teatrului. Chiar zilele trecute a jucat în piesa "Şi n-au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi".

R: De ce crezi că ești distribuită în roluri negative?

Oana: Și eu sunt curioasă. Am dat casting și pentru personajul pozitiv. Cert este că încă de la prima mea distribuire într-un spectacol, și mă refer la primul meu spectacol, când eram a grădiniță, până și acolo educatoarea m-a distribuit în rolul negativ din Albă ca Zăpada. Pentru mine e un deliciu să joc personaje negative, mi se par un deliciu. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri Mondene » Oana Moșneagu, rolul antagonistei în serialul Adela: Până și la grădiniță, educatoarea m-a distribuit în rolul negativ din Albă ca Zăpada