Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV!!! Oana Zavoranu, nevinovata in dosarul de furt si distrugere intentat de Pepe

Oana Zavoranu iese victorioasa. Vedeta a fost scoasa de sub urmarire penala in dosarul in care fostul ei sot o acuza de furt si distrugere. Oana savureaza victoria in felul ei

Vezi și

Acum doi ani, in timpul divortului, Pepe o acuza ca i-a furat o suma mare de bani si mai multe bunuri. In plus, spunea ca i-a devastat casa. “Pagubele sunt mai mari decat am investit eu in momentul de fata. Mai ales ca erau si niste bani cash, mai ales ca erau mai multe lucruri de valoare, bijuterii”, spunea Pepe.

“Este doar o bula de aer care nu contine nimic. Este doar un om fals, caruia ii place sa se dea mare, ii place sa fabuleze, sa minta, sa se dea bogat, desi nu e bogat”, a replicat Zavo.

In 2011, Pepe parea decis sa isi vada fosta partenera condamnata pentru furt intre soti si distrugere. “De ce sa renunt? Imi dati voi banii?”, se mai intreba artistul.

“Se retine faptul ca domnul Pascu n-a putut face dovada existenta unor sume de bani in domiciliu, de asemenea s-a retinut faptul ca dumnealui a urmarit in direct operatiunea de mutare si nu a considerat ca este necesare sa intervina”, a precizat avocatul Oanei Zavoranu, Alexandru Morarescu.

“Pe mine m-a afectat, crede-ma! Nu e usor sa planeze asupra ta ideea ca esti hoata. E urat. Am suferit”, a subliniat Zavo.

Dar sustine ca si-a revenit si e mai fericita ca niciodata. Iubitul ei de acum o face fericita, iar cu mama sa se intelege de minune. Spune ca e multumita ca scapat de Pepe, ba chiar e convinsa ca el i-a adus numai necazuri. Crede ca Pepe isi merita. fericirea. “Eu zic ca s-a intors la obarsii. Era o greseala casatoria cu mine. Oamenii trebuie sa se casatoreasca in aceeasi in etnie. Ce-as mai putea vorbi eu cu el? Ca are patru clase! Pe bune! Despre ce am mai putea sa vorbi? Despre sarmai si pirea? Eu nu pot sa vorbesc ca Fiona”, a mai explicat Oana Zavoranu.

Peste doua saptamani, Querida isi va serba ziua de nastere. Isi doreste haine si pupuci de fitze. Spune ca e singurul ei viciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » EXCLUSIV!!! Oana Zavoranu, nevinovata in dosarul de furt si distrugere intentat de Pepe