Antena Meniu Search
x

Oana Zăvoranu vrea de la vrăjitoare daune de peste jumătate de milion de euro!

Procesul dintre Oana Zăvoranu şi vrăjitoare se apropie de final. Vanessa si Melisa au susţinut ultimele pledoarii în faţa judecătorilor

Vezi și

Procesul dintre Oana Zăvoranu şi vrăjitoare se apropie de final. Vanessa si Melisa au susţinut ultimele pledoarii în faţa judecătorilor

Oana vrea de la vrăjitoare daune de peste jumătate de milion de euro, plus casa, maşina şi bijuteriile pe care i le-au luat drept plată pentru vrăji. Vanessa şi Melisa le-au cerut îndurare magistraţilor. Le-au spus că au mulţi copii şi până acum, bobii lor nu au dat greş.

Oana Zăvoranu nu a venit la proces. În schimb Melisa şi Vanessa au jucat ultima carte. În sala de judecată au povestit câte suferinţe le-a adus relaţia cu Oana.

Celebrele vrăjitoare le-au spus judecătorilor că au copii acasă, care depind de ele. Şi că i-au plătit Oanei maşina şi apartamentul.

Dar pe Oana au dat-o peste cap. La ultimul termen ea le-a descris în detaliu judecătorilor ritualurile la care a fost supusă. Şi le-a mai spus, că în urma lor a intrat în depresie.

De mai bine de trei ani e război între vrăjitoare şi Oana Zăvoranu. Vedeta ar fi vrut să se împace, dar numai în schimbul unui milion de euro. Şi ar mai fi vrut ceva.

În instanţă, Oana a cerut despăgubiri materiale de 450.000 de euro. Plus bunurile pierdute. Şi încă 50.000 de euro, de la fiecare inculpat. Cu unul singur a reuşit să se împace.

Vrăjitoarele riscă închisoare pentru şantaj şi înşelăciune. Magistraţii se vor pronunţa peste o săptămână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Oana Zăvoranu vrea de la vrăjitoare daune de peste jumătate de milion de euro!