Antena Meniu Search
x

Oana Zăvoranu vrea să doneze din lucrurile personale ale mamei sale

Oana Zăvoranu se ţine de cuvânt. Deschide larg porţile vilei din Afumaţi şi împarte toate lucrurile Mărioarei. Genţi de firmă şi blănuri scumpe vor fi expuse în curte.

Vezi și

 Oana Zăvoranu se ţine de cuvânt. Deschide larg porţile vilei din Afumaţi şi împarte toate lucrurile Mărioarei. Genţi de firmă şi blănuri scumpe vor fi expuse în curte.

Cine vrea, poate să vină şi să-şi aleagă. Există însă şi reguli impuse de moştenitoare. Nu intră speculanţii şi fiecare poate lua doar un număr maxim de obiecte. Mâine, de la ora 11, este ziua porţilor deschise.

La cinci luni de la moartea Mărioarei, Oana Zăvoranu dă cadou tot ceea ce i-a aparţinut. În afară de vilă şi de obiectele de artă, totul este donat. De la lenjerii de pat, la genţi de firmă.

Dresingul uriaş al Mărioarei Zăvoranu este mâine deschis publicului. Desigur, amatorii nu vor fi poftiţi în casă de către Oana. Însă obiectele mamei ei vor fi expuse în curte.

Sunt şi anumite reguli, iar amatorii de donaţii vor fi selectaţi. Nu vor putea să ia decât un număr maxim de obiecte. Ca să ajungă la toată lumea bluzele, pantofii sau hainele de blană.

Dar despre Mărioara au circulat legende şi legende. Pe lângă obiecte exclusiviste, de mii de euro, mama Oanei ar fi fost o obişnuită a second-hand-urilor.

Lumea mondenă crede însă că generozitatea Oanei are legătură cu războiul pe care încă îl duce cu răposata mamă.

Mâine, Oana va fi bună. Şi va împărţi tot ceea ce a purtat şi ce nu a purtat Mărioara, cât a trăit. Va oferi chiar şi obiecte din casă. Nu şi bijuterii sau opere de artă, evaluate de casele de licitaţii la câteva zeci de mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Oana Zăvoranu vrea să doneze din lucrurile personale ale mamei sale