Antena Meniu Search
x

Octavia Geamănu, MISS Colegiul Naţional Spiru Haret! "Cel mai surprinzător moment al vieţii mele"

Frumoasa prezentatoare Observator Special a fost Miss Colegiul Naţional Spiru Haret. O merita, ce-i drept, nu-i aşa?

Frumoasa prezentatoare Observator Special a fost Miss Colegiul Naţional Spiru Haret. O merita, ce-i drept, nu-i aşa?

De curând mi-a amintit o fostă colega de liceu de un moment care mi-a umplut sufletul de bucurie atunci şi acum, la rememorarea lui.

Eram în clasa a X-a. Liceul meu îşi schimbă numele în Colegiul Naţional Spiru-Haret. Sărbătoarea mare, normal. Şi, doar nu era să lipsească din program tocmai un concurs de miss. Organizatorii, elevi de la clasa a XII-a C, mergeau prin clase să selecteze candidatele. Nu mi-ar fi trecut prin cap să particip, pentru că nu mi se părea că sunt atât de drăguţă încât să fiu la un concurs de miss. Dar, s-au ocupat colegele mele de asta şi m-am trezit înscrisă. Zic: În fond, ce-ar putea fi rău? Sună distractiv.

Vine şi ziua concursului.

O superbă zi de joi. Candidatele: unele dintre cele mai frumoase fete din liceu, din clasa a IX-a până într-a XII-a. Mai frumoase decât eram obişnuita să le văd pe holurile liceului. Toate fuseseră la salon, se vopsiseră, aveau bucle, se machiaseră. Eu… la asta chiar nu mă gândisem. :) Nu ştiu cum de am omis acest aspect, în fond participăm la un concurs de miss. Eh, am trecut peste. Avusesem o zi plină. Învăţasem în sufrageria prietenei mele să dansăm reghe pe Modern Talking :) şi vals. Fusesem la o altă prietenă să împrumut o rochie de seara – de unde era să am rochie de gală pe vreme aceea? – nimic din garderoba mamei nu se potrivea pentru un concurs de miss. :) În plus, concursul se desfăşura la ora 17.00. Deci, nu prea era timp. Acum, văzându-mă eu în vestiar lângă toate acele superbitati, îi zic prietenei mele, Cristina: Am o problemă! Nu cred că trebuia să mă înscriu. N-am nici măcar ruj. :) S-a ocupat ea imediat şi mi-a adus cel mai roşu ruj care putea fi observat din capătul sălii. Practic n-avei nicio şansă de a te uita spre mine, fără să porţi ochelari de soare.

Prima probă: cultura generală. Banalităţi din literatură.

A doua probă: recunoaşteţi melodia. Eram aş. Ascultam non stop Radio Tg Jiu şi Radio Omega. Era imposibil să nu ştiu despre ce era vorba. La Bouche – Be My Lover! Doooamne, de când e piesa asta! :)

Acum aşezaţi-vă confortabil. Vine proba a treia. Nu, nu a fost costumul de baie! :) Ci dans!

Continuarea pe BLOG!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Octavia Geamănu, MISS Colegiul Naţional Spiru Haret! "Cel mai surprinzător moment al vieţii mele"