Antena Meniu Search
x

Olivia Păunescu a avut parte de nunta visurilor sale în weekendul trecut “Am trăit cea mai frumoasă zi din viaţa mea!”

După o căsătorie civilă ce a avut loc cu doar o lună în urmă, prezentatoarea Observator 12 de la Antena 1, Olivia Păunescu, a mers zilele trecute şi în faţa altarului, alături de iubitul său.

de Redactia Observator

la 08.10.2019, 14:17

După o căsătorie civilă ce a avut loc cu doar o lună în urmă, prezentatoarea Observator 12 de la Antena 1, Olivia Păunescu, a mers zilele trecute şi în faţa altarului, alături de iubitul său.

Alături de familie şi de prietenii apropiaţi, Olivia a avut parte de o ceremonie religioasă într-o atmosferă cu totul şi cu totul specială.

“Sunt fericită, sunt împlinită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc. Ne-au fost alături oameni frumoşi, care au venit cu inima deschisă şi care au simţit emoţia noastră!”.

Pur şi simplu nu pot să pun în cuvinte ceea ce am trăit în cea mai frumoasă zi din viaţa mea! Acest eveniment a fost o încununare a iubirii noastre, un vis pe care l-am trăit în braţele bărbatului meu. A fost un moment unic!”, a mai spus aceasta emoționată.

Foarte atentă la detalii şi pasionată de croitorie, Olivia a ales ca pentru marele eveniment să croiască singură, în propriul său atelier, Orlette, rochiile domnişoarelor de onoare, dar şi pe cele ale mamei, respectiv surorii sale.

În ceea ce priveşte rochia sa de mireasă, Olivia a mărturisit că modelul ales a fost şi primul pe care a pus ochii. “Este prima rochie văzută, probată şi ulterior achiziţionată! Este făcută de un designer italian şi încă din prima clipă am ştiut că asta va fi rochia mea! La fel s-a întâmplat și cu pantofii. A fost dragoste la prima vedere!”, a declarat frumoasa prezentatoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Olivia Păunescu a avut parte de nunta visurilor sale în weekendul trecut “Am trăit cea mai frumoasă zi din viaţa mea!”