Antena Meniu Search
x

Pădurea multicoloră din Poienari, Gorj, un loc ca în basme

Pădurea multicoloră din Gorj este deja cunoscută, însă, la un an de la realizarea acesteia, artistul plastic care a gândit conceptul a considerat că îi lipseşte ceva. Astfel, copacilor care au îmbrăcat culorile curubeului li s-au adăugat de acum şi cuiburi, bineînţeles, tot colorate.

Vezi și

Pădurea multicoloră din Gorj este deja cunoscută, însă, la un an de la realizarea acesteia, artistul plastic care a gândit conceptul a considerat că îi lipseşte ceva. Astfel, copacilor care au îmbrăcat culorile curubeului li s-au adăugat de acum şi cuiburi, bineînţeles, tot colorate, care s-au transformat în căsuţe pentru păsări iar acest proiectul a fost iniţiat ca un manifest împotriva defrişărilor.

Oricine ajunge în pădurea colorată din Poienari simte că parcă a păşit în lumea basmelor.

Un colţ de rai care acum a prins şi mai multă culoare. Deasupra trunchiurilor de copaci vopsite în nuanţe aprinse se întrezăresc cuiburi construite din mănunchiuri de crengi. La fel de coloarate, ele ţin loc de casă pentru păsări.

Pădurea de la marginea şoselei ce leagă Vâlcea de Târgu Jiu a prins culoare în urmă cu un an. Întreg decorul face parte de fapt dintr-un manifest al artistului Mihai Țopescu, împotriva defrişărilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel de proiecte mai există şi în Capitală, dar şi în Timișoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri Mondene » Pădurea multicoloră din Poienari, Gorj, un loc ca în basme