Antena Meniu Search
x

Paris Hilton a ajuns cu elicopterul la Mamaia. Vedeta a postat imagini din România pe reţelele de socializare

Paris Hilton a făcut din nou show într-un club din România. Este pentru a doua oară în mai puţin de două luni când vedeta americană ajunge în ţara noastră. Aseară, a strălucit şi la propriu şi la figurat, în faţa sutelor de spectatori veniţi chiar şi de peste ocean ca să o vadă la pupitrul de DJ.

Paris Hilton a făcut din nou show într-un club din România. Este pentru a doua oară în mai puţin de două luni când vedeta americană ajunge în ţara noastră. Aseară, a strălucit şi la propriu şi la figurat, în faţa sutelor de spectatori veniţi chiar şi de peste ocean ca să o vadă la pupitrul de DJ, într-unul dintre cluburile exclusiviste din nordul staţiunii Mamaia.

Din Bucureşti, până pe litoral, Paris Hilton a zburat cu elicopterul. Apoi, într-o rochie de un auriu electrizant, a făcut spectacol în clubul din Mamaia. Când nu fost la butoane, a dansat alături de mulţime. 

Vedeta a mixat mai bine de oră şi a ridicat toţi fanii în picioare. Nu doar turiştii români au fost atraşi de prestaţia artistei. Special pentru ea, au venit oameni chiar şi de peste ocean.

A trecut doar puţin peste o lună de la vizita lui Paris Hilton în Bucureşti. Atunci, reporterii Observator au reuşit să afle într-un interviu exclusiv ce îi menţine, de cinci ani încoace, pasiunea pentru viaţa de DJ.

Tot atunci, Paris a învăţat şi primele cuvinte în limba română, printre care şi "te iubesc".

Moştenitoarea imperiului Hilton își petrece în continuare sezonul estival mixând în cluburi faimoase din întreaga lume.

În plus, Paris a lansat până acum 25 de parfumuri și o linie cosmetică de îngrijire corporală și a tenului. Afacerile, împreună cu contractele de imagine și cariera de DJ, i-au adus în conturi sute de milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri Mondene » Paris Hilton a ajuns cu elicopterul la Mamaia. Vedeta a postat imagini din România pe reţelele de socializare