Antena Meniu Search
x

Paris Hilton, pentru prima dată în România: 'Am auzit că e un loc minunat, sunt foarte încântată'

Paris Hilton, una dintre cele mai bogate vedete din lume, a venit astăzi, pentru prima dată, în România. Moștenitoarea unui imperiu hotelier este, mai nou, şi cel mai bine plătit DJ din lume.

Vezi și

Paris Hilton, una dintre cele mai bogate vedete din lume, a venit astăzi, pentru prima dată, în România. Moștenitoarea unui imperiu hotelier este, mai nou, şi cel mai bine plătit DJ din lume.

În Bucureşti, tânăra miliardară a avut parte de o primire în stilul cu care este obişnuită.  O armată de reporteri, dar şi zeci de turişti au întâmpinat-o la terminalul sosiri al aeroportului Henri Coandă. Îmbrăcată sport şi zâmbitoare, Paris Hilton a fost scumpă la vorbă.

Reporter: De ce ai ales România?

Paris Hilton: Am auzit că este un loc minunat. 

Înconjurată de bodyguarzi, Paris Hilton s-a îndreptat direct spre maşina care o aştepta la ieşire. A ajuns cu o întârziere de aproape o oră din Spania, unde a debutat turneul care a adus-o şi la noi. Moştenitoarea impreriului Hilton mixează în cluburi din 2012 şi a devenit peste noapte cel mai bine plătit DJ din lume. S-a scris despre ea că încasează un milion de dolari pentru o singură noapte.

Paris Hilton:

Abia aştept spectacolul de diseară. Sunt pentru prima dată aici, aşa că sunt foarte încântată!

Paris Hilton ştie că numele ei este un brand scump aşa că este la curent cu tot ce scrie presa. 

În ajunul sosirii la Bucureşti, a dat chiar share ştirii de pe site-ul Observator care-i anunţă sosirea în ţara noastră. 

Reporterilor francezi le-a mărturisit că şi-a făcut trei copii ale inelului de logodnă cu diamant de 20 de carate, în formă de pară. În martie, a fost pe punctul să piardă preţioasa bijuterie, într-un club din Miami şi nu ar vrea să mai treacă prin aceleaşi emoţii. 

Prietenă cu faimoasa Kim Kardashian, Paris Hilton are un trecut tumultuos. Zeci de relaţii eşuate şi imagini... controversate. Şi-a câştigat celebritatea - şi a exploatat-o pe bani grei - după ce a fost protagonista unei casete video realizate în timp ce făcea sex. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Paris Hilton, pentru prima dată în România: 'Am auzit că e un loc minunat, sunt foarte încântată'