Antena Meniu Search
x

Paris Hilton, interviu în exclusivitate pentru Observator: "România este un loc exotic" (Video)

E una dintre cele mai bogate femei din lume - cu o avere estimată la 300 de milioane de dolari. Moşteneşte un imperiu. Şi un nume celebru. În jurul căruia şi-a construit alte afaceri de succes.

Vezi și

E una dintre cele mai bogate femei din lume - cu o avere estimată la 300 de milioane de dolari. Moşteneşte un imperiu. Şi un nume celebru. În jurul căruia şi-a construit alte afaceri de succes.

Într-un club plin ochi, sute de oameni au savurat fiecare moment în care Paris Hilton a stat la pupitrul DJ-ului. Cea mai cunoscută moştenitoare din lume le-a arătat tuturor o altă latură a ei: cea de muzician talentat. În faţa românilor, a apărut într-o ţinută provocatoare. Completată cu accesorii pe măsură. Un ceas bătut în diamante, căşti personalizate iar pe deget, celebrul inel de 2 milioane de dolari, primit de la logodnicul ei. 

În culise, Paris Hilton ne-a primit cu o îmbrăţişare şi un zâmbet larg. De om fericit.  

PARIS HILTON:

Viaţa mea? Mă simt cea mai norocoasă femeie din lume! Nicio zi nu seamănă cu cealaltă. Călătoresc, conduc un imperiu, fac atât de multe lucruri interesante, fac şi foarte multe acte de caritate. Iar seara am ocazia să mă distrez în cele mai tari cluburi de noapte, la festivaluri de peste tot în lume. Să fii pe scenă, să vezi fericirea şi zâmbetele, iubirea pe care o aduc oamenilor. Sunt atât de mândră de femeia care sunt!

Cu inelul la vedere, Paris a mărturisit că se va căsători anul acesta şi ne-a povestit şi despre iubirea vieţii ei. 

PARIS HILTON:

Mă susţine, este cel mai bun prieten al meu. Este demn de încredere, sincer, loial, onest, o persoană foarte bună. Trăind în Hollywood şi cu viaţa pe care o am eu, îmi este foarte greu să mă încred în oameni şi să las oamenii să intre în viaţa mea, pentru că nu o să ştii niciodată care le sunt adevăratele intenţii.

Actorul Chris Zylka a cerut-o în căsătorie în urmă cu câteva luni, pe o pârtie din Aspen. Iar nunta ar urma să aibă loc spre sfârşitul acestui an. De fapt, vor fi trei petreceri. Iar pe lista de invitaţi se află şi Kim Kardashian. Paris va purta o rochie spectaculoasă. 

PARIS HILTON:

Este făcută pe comandă! Eu si sora mea am fost la New York, pe durata Săptămânii Modei, şi m-a dus la toate casele haute-couture şi am ales rochia, iar acum o fac! Este unică şi specială, n-am văzut o astfel de rochie de mireasă!

Pentru moştenitoarea imperiului Hilton, România este un loc exotic. Paris e obişnuită să mixeze în cluburi din Las Vegas şi Ibiza. Iar pentru fiecare apariţie, încasează aproape o sută de mii de dolari.

PARIS HILTON:

Am câţiva prieteni apropiaţi din România. Atunci când au auzit că vin, m-au sunat şi mi-au spus: "Dumnezeule, bunica mea, mama mea au văzut la ştiri că vine Paris Hilton!"

Şi-a făcut intrarea în show-biz cu un nume celebru. Dar în timp, Paris Hilton a devenit ea însăşi un brand. Când bunicul său a anunţat că-şi va dona aproape toată averea, devenise deja o femeie de afaceri de succes. Are zeci de magazine, linii de haine care îi poartă numele, dar şi parfumuri care i-au sporit averea cu milioane de euro. La îndemnul nostru, a învăţat două cuvinte şi în limba română: 'Te iubesc'

De la Paris Hilton, şi noi am învăţat lecţia de superstar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Paris Hilton, interviu în exclusivitate pentru Observator: "România este un loc exotic" (Video)