Antena Meniu Search
x

Video Patru actori de renume joacă pe aceeaşi scenă în comedia "Totul se transformă". Piesa se va juca şi la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti

Carmen Tănase şi Vlad Zamfirescu sunt colegi de scenă în comedia momentului. "Totul se transformă" a avut premiera absolută în urmă cu o lună în Capitală, şi imediat a fost pe lista tuturor iubitorilor de teatru.

de Redactia Observator

la 09.06.2021, 17:35

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Dacă nu aţi apucat să vedeţi comedia "Totul se transformă", în care joacă patru actori de renume, vă spunem că mai aveţi şanse. Piesa este atât de cerută, încât va avea reprezentaţii şi în ţară, în cadrul unui turneu. 

Carmen Tănase: Ne-a fost tare dor să jucăm şi este şi o parte bună. Faptul că acum jucăm, cel puţin eu, joc ca şi când ar fi ultima oară pentru că am învăţat că nu ştii niciodată ce s epoate întâmpla şi atunci dai tot pentru că nu ştii dacă mâine se mai ţine spectacolul. (...) Plecăm într-un turneu naţional în mai multe oraşe din ţară. (...) Piesa este despre momentul acesta, pe care îl traversăm acum.

Vlad Zamfirescu: Am hotărât împreună cu producătorul nostru să jucăm până în August pentru că dacă a fost pauza asta mare, sperăm că şi publicul e la fel de doritor de teaatru ca şi noi.  Şi atunci, nu ne oprim şi în luna Iulie, facem pauza numai in August. (...) E o piesă caldă. E scrisă în pandemie şi atinge subiectul pandemiei. E scrisă de Alexandru Popa şi l-a ros şi pe el pandemia asta şi a avut ceva de spus şi a ieşit această piesă care vorbeşte şi despre pandemie, despre reacţia omului la pandemie, despre faptul că putem să depăşim obstacolul acesta. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri Mondene » Patru actori de renume joacă pe aceeaşi scenă în comedia "Totul se transformă". Piesa se va juca şi la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti