Antena Meniu Search
x

Video Paula Hriscu și Ad Libitum Voices, o colaborare născută din prietenie şi un omagiu pentru mama

A trecut 8 Martie, dar Femeia trebuie sărbătorită mereu! Indiferent că e o ocazie specială sau nu. Iar asta vrem să facem şi noi în momentele următoare. Discutăm despre omagiul în versuri lansat de către Paula Hriscu, în colaborare cu formaţia pop-opera, Ad Libitum Voices.

de Redactia Observator

la 10.03.2021, 14:08

Vezi și

O piesă de suflet, dedicată tuturor Mamelor, care ne îndeamnă să ne deschidem inimile şi să le spunem mamelor noastre cât de mult le iubim.

"Noi ne cunoaştem de ceva timp şi am tot cochetat, noi, Ad Libitum Voices, am tot încercat să ajungem în zona de folclor pentru că ne place. Este muzica autentică românească şi, cunoscând-o pe Paula, care apreciază foarte mult ce facem noi, am zis că este momentul să încercăm o colaborare care să ne aducă pe noi în zona Paulei. 

Mama înseamnă viaţă

Mama mea provine de la ţară şi mie nu-mi plăcea să stau la bunici şi când venea mama la mine era cea mai mare bucurie. Noi dorim să cinstim amintirea mamei, dacă nu o mai avem sau să punem mâna pe telefon şi să o sunăm şi să-i spunem că o iubim", a declarat Vlad de la Ad Libitum Voices.

"Pentru mine mama înseamnă viaţă şi îi mulţumesc că ea a fost cea care m-a îndrumat spre muzică", a spus la rândul său Paula.

Citeşte şi: Lidia Buble, un nou videoclip „Intens”. Care este mesajul piesei lansate recent

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Paula Hriscu și Ad Libitum Voices, o colaborare născută din prietenie şi un omagiu pentru mama