Antena Meniu Search
x

Clipul melodiei "Pe umerii tăi slabi" al trupei Carla's Dreams, viral pe net

Carla's Dreams a dat lovitura cu clipul melodiei "Pe umerii tăi slabi". Sute de mii de vizualizări s-au strâns pe Youtube, imediat după ce a fost postat.

Melodia "Pe umerii tăi slabi" a trupei Carla's Dreams e pe locul #1 în trending pe Youtube România - Captură Youtube/Carla's Dreams

Carla's Dreams a dat lovitura cu clipul melodiei "Pe umerii tăi slabi". Sute de mii de vizualizări s-au strâns pe Youtube, imediat după ce a fost postat.

Cu "Umerii tăi slabi", Carla's Dreams a cucerit Youtube-ul. Videoclipul melodiei a fost pus cu nici 48 de ore înainte de Ziua Îndrăgostiţilor.

În tot acest timp, a strâns peste 750 de mii de vizualizări, iar melodia este prima în trending-ul pe România al Youtube.

Carla's Dreams - "Pe umerii tăi slabi", melodie despre iubirea pentru mame

Carla's Dreams a filmat videoclipul la Chişinău. Este prima melodie a trupei în 2018. "Pe umerii tăi slabi" transmite un mesaj de iubire necondiţionată faţă de mame.

"Sunt mii de citate în care femeia este apreciată. Le includem pe toate aici şi vă mulţumim!", este mesajul scris de Carla's Dreams, care însoţeşte postarea de pe Youtube.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: Clipul melodiei "Pe umerii tăi slabi" | Sursa: Youtube/Carla's Dreams

În noiembrie anul trecut, Carla's Dreams şi Delia, colegi la XFactor, au avut mare succes cu piesa Inima.

Spune-ţi părerea!

Îţi place melodia "Pe umerii tăi slabi? Spune-ţi părerea printr-un vot!

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri Mondene » Clipul melodiei "Pe umerii tăi slabi" al trupei Carla's Dreams, viral pe net