Antena Meniu Search
x

Pepe: “Cred că “E Vara Mea” va fi cel mai bun videoclip al meu”

Vremea capricioasă a începutului acestei veri i-a pus mari probleme lui Pepe, pentru filmarea videoclipul piesei “E Vara Mea”, cel mai nou single promovat de catre artist şi realizat în colaborare cu Arando Marquez

Vremea capricioasă a începutului acestei veri i-a pus mari probleme lui Pepe, pentru filmarea videoclipul piesei “E Vara Mea”, cel mai nou single promovat de catre artist şi realizat în colaborare cu Arando Marquez

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, artistul pe care îl veţi vedea în această vară, la Antena 1, în postura de prezentator al show-ului “Splash! Vedete la apă”, a trebuit să facă mai multe reprogramări, chiar şi o amânare de ultim moment a zilei de filmare. Săptămâna trecută însă, petrecerea cubaneză pe care Pepe şi-a dorit-o pentru videoclipul său s-a încins pe malul unei piscine din Paradisul Verde – Corbeanca. A ieşit un chef nebun, cum numai Pepe ştie să facă, avându-i alături pe: Connect-R şi gaşca sa de la Rappin’ On, Arando Marquez, Adrian Cristescu, Jimmy Dub, 1st Class, Anda Adam, Raluka, Elena Ionescu si Mandinga, Simona Nae, Dalma, Nicole Cherry, Vasile Muraru, Cosmin Selesi şi Alina Puscaş, Cosmin Soare, Andra Elena Ungureanu.

A fost o petrecere, în primul rând. Toţi cei prezenţi s-au distrat şi le-am promis că vom repeta figura şi pe viitor, într-un fel sau altul, cu sau fără motivaţia filmării unui videoclip. Materialul final îl vom avea gata în curând, dar din cele câteva cadre montate pe care mi le-a trimis Dan (n.n. Dan Petcan, regizorul videoclipului), mi-am dat seama că acesta va fi unul dintre cele mai bune, dacă nu cel mai bun videoclip al meu. Echipa de producţie s-a descurcat extraordinar şi a coordonat excelent o nebunie completă. Din afară, părea că toată lumea făcea ce voia, fiindcă toţi erau puşi pe distracţie şi nici nu aveai cum cu o aşa gaşcă de prieteni”, spune Pepe.

“E Vara Mea” este cel de-al doilea titlu din catalogul de videograme al Pepe Latin Music, după “Iubire ca niciodată”, videoclipul filmat la sfârşitul anului trecut. Single-ul este produs de Rappin’ On Production, Connect-R fiind cel care semnează alături de Adrian Cristescu compoziţia şi versurile noului track. Piesa fost lansată oficial în urmă cu aproape o lună şi se bucură de un feedback excelent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Pepe: “Cred că “E Vara Mea” va fi cel mai bun videoclip al meu”