Antena Meniu Search
x

500 de mii de euro a costat petrecerea de nuntă a fiicei lui Gigi Becali

E sărbătoare mare în familia lui Gigi Becali! Fiica cea mare a latifundiarului a spus "DA" în faţa ofiţerului stării civile. După ceremonie, mirii au sărbătorit cu familia şi apropiaţii la un hotel de lux din Capitală. Mâine însă va fi marea petrecere la care sunt aşteptaţi peste 700 de invitaţi.

de Redactia Observator

la 11.10.2019, 20:22

Vezi și

E sărbătoare mare în familia lui Gigi Becali! Fiica cea mare a latifundiarului a spus "DA" în faţa ofiţerului stării civile. După ceremonie, mirii au sărbătorit cu familia şi apropiaţii la un hotel de lux din Capitală. Mâine însă va fi marea petrecere la care sunt aşteptaţi peste 700 de invitaţi şi care ar fi costat peste jumătate de milion de euro.

Pe muzică machedonească, Gigi Becali a dat tonul distracţiei la petrecerea mirilor, care s-a ţinut într-un hotel de lux din centrul Capitalei. Teodora, fiica cea mare a latidundiarului, şi-a unit destinele cu alesul ei, tot aromân, Mihai Theodor Mincu, zis şi „Prinţişorul din Dobroeşti". 

Mireasa a ales pentru cununia civilă o rochie albă, lungă şi mulată, care i-a pus în evidenţă corpul. Ginerele a fost şi el la înălţime. A atras toate privirile cu un costum mov, accesorizat cu un ceas scump.

În rochii sclipitoare sau mai sobre, dar obligatoriu cu buchete mari de flori şi cadouri, invitaţii au sosit ieri rând pe rând la restaurant.

Îmbrăcat complet în negru, socrul mic a venit de mână cu soţia, împreună cu mama lui şi una dintre fiice. 

Evenimentul a fost doar un preambul cu apropiaţii şi familia pentru marea petrecere de mâine, de la Palatul Snagov, care se va ţine după cununia religioasă. Totul a fost pregătit deja în cel mai mic detaliu pentru cei 700 de invitaţi.  

Petrecerea ar fi costat jumătate de milion de euro. Atmosefra va fi întreţinută de o formaţie de muzică machedonească pe care socrul mic şi-a dorit-o neapărat. Band-ul ar fi fost rezervat de un alt cuplu pentru această zi, dar Becali le-ar fi dar tinerilor 20 de mii de euro ca să renunţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » 500 de mii de euro a costat petrecerea de nuntă a fiicei lui Gigi Becali