Antena Meniu Search
x

Planuri de nunta pentru Alexandra Dinu

Dupa 10 ani de la divortul de Adrian Mutu, Alexandra Dinu va imbraca din nou rochia de mireasa. Frumoasa actrita si-a gasit fericirea in bratele unui actor italian

Vezi și

Alexandra Dinu si Luca Bastianello traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de un an. Pe platourile de filmare, dar si dincolo de ele. Ea - o romanca fermecatoare. El - un italian "vero". S-au intalnit prima data pe platourile de filmare de la "Parfumul dragostei", serialul care a reusit sa captiveze intreaga peninsula. Exact ca-n film, a fost dragoste la prima vedere.

Alexandra joaca rolul Laurei, o tanara in cautarea parfumului care ar face pe oricine sa se indragosteasca. Il intalneste pe medicul sarmant si cuceritor, dar descopera ca iubirea poate fi inselatoare.

Mai fericiti ca niciodata, Alexandra si Luca au venit zilele trecute in Romania. Frumoasa actrita, in varsta de 32 de ani a povestit ca ea si iubitul ei se pregatesc de nunta. Desi la inceputul relatiei au fost extrem de discreti.

Alexandra a mai imbracat rochia de mireasa pentru Adrian Mutu, "briliantul" care i-a daruit un baiat. Filmul in care joaca Alexandra si logodnicul ei incepe in aceasta seara, la Euforia TV, de la ora 20:00. In Italia, miniseria de sase episoade a fost urmarita cu sufletul la gura de sase milioane de oameni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Planuri de nunta pentru Alexandra Dinu