Antena Meniu Search
x

Povestea din spatele succesului Alexandrei Stan

Peste doua milioane de fani doar pe Facebook, piese care au cel putin 50 de milioane de vizualizari pe You Tube, concerte in toata lumea si admiratie din partea celor mai mari artisti mondiali ai momentului - in doua cuvinte, Alexandra Stan

Vezi și

Alexandra a cunoscut succesul planetar in mai putin de patru ani. In decembrie anul trecut, Alexandra Stan si prietenele ei, nu mai putin celebrele Inna si Antonia, erau personajele principale ale unui amplu reportaj realizat de jurnalistii de la M6. Francezii au fost impresionati de cele trei romance si au vorbit cu ele, le-au filmat, au punctat succesul lor nebun.

"Mister Saxobeat" este hit-ul care a plasat-o in topurile internationale. Si care are peste 50 de milioane de vizualizari pe Youtube. Ritmul si succesul i-au determinat si pe artisti cunoscuti precum Lena Katina, de la Tatu sau Rihanna sa-i cante melodia.

Succesul ii este garantat, fericirea insa mai putin. Drama prin care trece i-a scandalizat pe fanii din intreaga lume. Pe pagina de Facebook a Alexandrei, acolo unde are peste doua milioane de fani sunt mii de mesaje de incurajare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Povestea din spatele succesului Alexandrei Stan