Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Premiile Oscar 2018, ultimele detalii. 13 kilograme de aur, în meniul de cinci stele al vedetelor

Premiile Oscar 2018 va fi urmată de un ospăţ de sute de mii de dolari, duminică noapte.

de Redactia Observator

la 02.03.2018 , 22:48

- ABC News/ Mario Anzuoni, Reuters

Premiile Oscar 2018 va fi urmată de un ospăţ de sute de mii de dolari, duminică noapte. Aşadar, mii de sticle de şampanie au fost aşezate deja la rece, iar cei mai buni bucătari de la Hollywood lucrează la ultimele detalii pentru ca preparatele lor să fie perfecte în cea mai importantă seară a din an a industriei cinematografice. 

Vedetele vor fi surprinse cu peste 60 de feluri de mâncare, pregătite cu ingrediente preţioase. Oaspeții vor gusta dintr-un parfait de caviar cu topping de aur de 24 de carate, cu crab, homar și vită japoneză, al cărui preţ este de peste 200 de dolari pe kilogram.

Desertul va fi pe cât de spectaculos, pe atât de scump! Este vorba de şapte mii de statuete Oscar din ciocolată, poleite cu 13 kilograme de praf de aur comestibil.

Articolul continuă după reclamă

Se poate spune că invitaţii vor mânca mai mult aur decât vor primi laureaţii. Cele 50 de trofee care vor fi decernate conţin, fiecare, doar 3,5 grame de aur. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Premiile Oscar 2018, ultimele detalii. 13 kilograme de aur, în meniul de cinci stele al vedetelor