Antena Meniu Search
x

Preoţii au luat lumină de la Florin Piersic!

În Sighetul Maramaţiei, lumina sfântă de la Ierusalim a fost adusă de Florin Piersic. Îmbrăcat nu în straie preoţeşti, ci într-un costum şi cu nelipsitul fular, actorul i-a chemat pe credincioşi să ia lumină de la el, în curtea catedralei din oraş.

Vezi și

 Primii care au luat au fost preoţii. Înainte de a da mai departe minunea, Pintea de Maramureş a ţinut o scurtă predică. Credincioşii au râs şi s-au închinat deopotrivă. Dar din dar se face rai! Într-o noapte magică, cel mai iubit dintre români a adus raza din lumina cerească. Iar, cu glasul lui, a umplut, pe loc, inimile cu bucurie.

Preoţii s-au grăbit să ia şi ei lumină de la marele actor. În catedrală, se dăduse deja lumina, doar că nu era cea de la Ierusalim. Florin Piersic a adus-o.

Nu se întâmplă des ca lumina din oraşul sfânt să fie adusă de un om fără robă. Dar Florin Piersic nu e oricine. E Pintea de Maramureş. Cetăţeanul lor de onoare. Şi al altor opt oraşe din România!

La Ierusalim, a fost de aproape 40 de ori. Noaptea trecută, însă, a luat lumina de pe aeroportul din Baia Mare. După ce şi-a făcut datoria de creştin, a mers acasă.

Gazdă i-a fost fostul şef al Poliţiei de Frontieră din Maramureş. Seara trecută, Florin Piersic a jucat rolul vieţii sale. Acela de prieten, de soţ şi, mai ales, de creştin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Preoţii au luat lumină de la Florin Piersic!