Antena Meniu Search
x

Previziuni astrale, 26 septembrie 2018. O veche cunoștință le pune inima pe jar Săgetătorilor

Previziuni astrale pentru ziua de 26 septembrie 2018

Vezi și

Previziuni astrale pentru ziua de 26 septembrie 2018:

Balanţele sunt în centrul atenţiei astăzi şi vor reuşi să îi facă pe toţi cei din jurul lor să se simtă bine. Este posibil să organizeze o ieşire în oraş sau o petrecere.

Scorpionii primesc astăzi sfaturi de la toată lumea, dar nu sunt siguri că sunt potrivite pentru situaţiile cu care ei se confruntă. Cel mai bine ar fi să îşi asculte instinctul şi totul va fi bine!

E posibil ca o veche cunoştinţă să vă apară brusc în cale, cine ştie dragi Săgetători poate această reîntâlnire vă va pune inima pe jar.

Pe acelaşi subiect

Un prieten îi va ajuta pe nativii Capricorn să clarifice o neînţelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Situaţia nu este gravă şi totul va reveni la normal în scurt timp.

Vărsătorii sunt foarte activi astăzi, vor face numai ce vor, iar părerile celor din jur nici că mai contează.

Dragi Peşti ar fi bine să îi arătaţi persoanei iubite mai multă afectivitate. Nu vă lăsaţi acaparaţi de problemele personale şi investiţi mai mult timp şi energie în relaţie.

Pentru Berbeci se iveşte o şansă nouă la orizont. Sunt conştienţi că nu e uşor de dus la capăt, dar merită efortul.

Taurii sunt prietenoşi şi amabili cu toată lumea. Acest fapt îi face pe cei din jur să îi aprecieze şi mai mult şi să le caute compania.

Ideal ar fi ca Gemenii să se odihnească şi să lase grijile deoparte. O carte sau o plimbare cu o persoană dragă le-ar putea reda zâmbetul.

În schimb Racii vor fi mai sensibili astăzi. O replică nevinovată spusă de un prieten sau o rudă i-ar putea supăra.

Leii au chef de joacă azi, nicidecum de muncă. Distractivi şi iubitori, îşi vor canaliza atenţia asupra persoanei iubite pe care o vor surprinde cu o cină romantică.

Iar Nativii zodiei Fecioară vor avea motive reale de bucurie. Copii sunt mororul tuturor activităţilor interesante de azi şi reuşesc să mobilizeze toată familia într-o activitate nouă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Previziuni astrale, 26 septembrie 2018. O veche cunoștință le pune inima pe jar Săgetătorilor