Antena Meniu Search
x

Gest surprinzător făcut de prințul Harry față de fosta iubită Chelsy Davy, înainte de nunta cu Meghan

Prințul Harry a vorbit la telefon cu fosta iubită, Chelsy Davy, înainte de nunta cu Meghan Markle, dezvăluie presa internațională.

Prințul Harry a vorbit la telefon cu fosta iubită, Chelsy Davy, înainte de nunta cu Meghan Markle, dezvăluie presa internațională.

Două dintre fostele iubite ale prințului Harry, Chelsy Davy și Cressida Bonas, au primit invitația de a participa la ceremonia de nuntă care a avut loc, sâmbăta trecută, la Castelul Windsor, însă nu s-au numărat printre cei invitați la recepția care a avut loc după nuntă.

Chelsy Davy, fosta iubita printului Harry

Potrivit etonline.com, prințul Harry a sunat-o pe Chelsy Davy chiar înainte de ziua nunții și cei doi au avut o convorbire extrem de emoționantă.

Pe acelaşi subiect

Foto: Chelsy Davy

"A fost ultima lor convorbire telefonică, în timpul căreia amândoi au recunoscut că Harry merge mai departe. Chelsy a fost foarte emoționată, a plâns și chiar nu a mai vrut să meargă la nuntă. La sfârșit, ea i-a promis lui Harry că nu va încerca să ajungă la petrecere", a declarat o sursă pentru vanityfair.com.

Peste 2.000 de oameni au fost invitați la Castelul Windsor pentru nunta princiară

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Gest surprinzător făcut de prințul Harry față de fosta iubită Chelsy Davy, înainte de nunta cu Meghan