Antena Meniu Search
x

Prințul Harry și Meghan Markle au intervenit în conflictul Neil Young - Spotify, legat de podcast-ul lui Joe Rogan

După ce Neil Young și Joni Mitchell au cerut Spotify să aleagă între muzica lor și podcast-ul lui Joe Rogan, Harry și Meghan Markle au decis să ia o poziție oficială. Cei doi se declară îngrijorați de podcas-urile antivacciniste de pe Spotify, cu toate că au un contract de 1,8 milioane de dolari cu platforma.

de Redactia Observator

la 30.01.2022, 17:07

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle au intervenit în conflictul Neil Young - Spotify, legat de podcast-ul lui Joe Rogan - Profimedia Images

Cuplul, care a semnat un contract de 1,8 milioane de lire sterline cu Spotify, și-a exprimat "îngrijorarea" într-o declarație cu privire la comentariile controversate ale lui Joe Rogan, subliniind că duc o luptă împotriva dezinformării încă din aprilie anul trecut, când au lansat Fundația Archewell, conform agenției ANSA. "Sute de milioane de oameni pot fi prejudiciați zilnic de dezinformare", se arată în declarație.

"În aprilie anul trecut, am început să ne exprimăm îngrijorarea față de partenerii noștri de la Spotify cu privire la consecințele mult prea reale ale dezinformării Covid pe platformă", subliniază cuplul: "contăm pe Spotify că va face schimbări și vom continua să lucrăm împreună".

Spotify, pus să aleagă între podcastul lui Joe Rogan și muzica lui Neil Young

Joni Mitchell a anunţat vineri că îşi retrage muzica de pe Spotify din cauza "minciunilor" COVID-19 promovate prin intermediul podcast-ului lui Joe Rogan.

Miercuri, Neil Young anunța că îşi retrage muzica de pe platforma suedeză. „Spotify a devenit un spaţiu de dezinformare potenţial mortală despre COVID-19. Minciuni vândute pe bani", spunea Neil Young.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri Mondene » Prințul Harry și Meghan Markle au intervenit în conflictul Neil Young - Spotify, legat de podcast-ul lui Joe Rogan