Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cântăreţ celebru, dat în judecată pentru abuz. Victima susţine că ar fi fost infectată cu o boală venerică

Cântăreţul american R. Kelly a fost dat în judecată, luni, la un tribunal din Manhattan, de o femeie care îl acuză de abuz sexual, sechestrare şi de infectare cu herpes.

de Redactia Observator

la 22.05.2018 , 18:43

R Kelly a fost dat în judecată pentru abuz sexual. Victima susţine că a fost infectată cu o boală venerică R Kelly a fost dat în judecată pentru abuz sexual. Victima susţine că a fost infectată cu o boală venerică

Cântăreţul american R. Kelly a fost dat în judecată, luni, la un tribunal din Manhattan, de o femeie care îl acuză de abuz sexual, sechestrare şi de infectare cu herpes.

Potrivit publicaţiei The New York Times, procesul a fost deschis de o femeie originară din Texas, Faith A. Rodgers, care cere daune ce nu au fost precizate şi care susţine că l-a întâlnit pe artist în luna martie a anului trecut, la un concert din San Antonio. La acel moment, ea avea vârsta de 19 ani.  

Faith A. Rodgers susţine că după ce s-au întâlnit, ea şi R. Kelly au conversat prin telefon, înainte ca artistul să o aducă la New York, unde ar fi forţat-o să întreţină relaţii sexuale cu el, într-o cameră de hotel.

Articolul continuă după reclamă

Rodgers mai susţine că artistul nu i-a spus că suferă de herpes şi că a infectat-o cu acest virus, ceea ce ar fi o infracţiune.   

Femeia mai spune că a avut o relaţie cu R. Kelly timp de aproximativ un an, în care acesta a abuzat-o pshihic, verbal şi sexual în mod constant. Artistul ar fi avut un comportament menit să o „umilească şi să o intimideze” pe Rodgers.

Potrivit acestui proces, Kelly a înregistrat adesea relaţiile sexuale pe care le-a avut cu Faith A. Rodgers, fără consimţământul ei, şi sechestrat-o în locuri izolate.

Acest proces a fost deschis în contextul mai multor acuzaţii de comportament sexual inadecvat care au fost lansate la adresa artistului. Deşi Kelly neagă toate acuzaţiile, împotriva lui a apărut campania „#MuteRKelly”. Mai multe concerte ale sale au fost însoţite de proteste, iar Spotify a interzis muzica sa din playlist-uri.

Cântăreţul R&B a fost acuzat, în ultimii 25 de ani, de agresiune sexuală faţă de minore, dar şi de pornografie infantilă. El a negat acuzaţiile.

Reprezentanţi ai artistului nu au oferit încă un punct de vedere.  

R Kelly, născut pe 8 ianuarie 1967, este unul dintre cei mai de succes cântăreţi americani de R&B din toate timpurile, care a avut şase albume Nr.1 în topuri. Cele mai cunoscute melodii ale sale sunt: „Bump n’ Grind", „I Believe I Can Fly" şi „Ignition" (Remix).

Sursă: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Cântăreţ celebru, dat în judecată pentru abuz. Victima susţine că ar fi fost infectată cu o boală venerică