Antena Meniu Search
x

Radu Constantin, de la mentalist la actor, vlogger şi regizor. Prin ce provocări a trecut în drumul său spre succes

Iubeşte să se îmbrace în negru, să poarte inele şi are multe tatuaje. Deşi v-am descris o imagine de bad boy, Radu Constantin este întruchiparea artistului sensibil.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 30.10.2020, 13:21

Vezi și
  • Face sketch-uri, vlogguri educative, dar şi seriale.
  • Este la al doilea proiect în care ocupă atât rolul de actor, cât şi de regizor.

DM a reuşit să ajungă în trending încă de la primul episod, iar ceea ce mulţi nu ştiu este 0 buget.

Radu Constantin: Am început cu ceva ce nu ştie nimeni - clovn. În clasa a 11-a mi-am deschis o firmă de petreceri pentru copii. Eu ştiam de mic ce vreau să fac, să zicem că asta a fost un prim pas.

De la claun, a trecut la magician, iar apoi şi adulţii s-au lăsat fermecaţi de el când a devenit... mentalist. 

Radu Constantin: Am vrut să mă abat de la drum, de ce să fie simplu şi să fac ce îmi place?  M-am dus 2 ani la construcţii. Am mai făcut o abatere, am fost la ASE la marketing. Bine, părinţii ştiu că nu am lăsat-o nici acum. 

Dar, în cele din urmă, s-a hotărât să-şi folosească... ochii albaştri în cel mai promiţător mediu: online. A început cu sketch-uri amuzante pe Facebook, în urmă cu 3 ani. 

Radu Constantin: Apoi am făcut un concept al meu se numea music vine-uri. 

Şi ce putea să urmeze dacă nu un serial pe Youtube?! Deşi toată lumea i-a zis că nu va merge, "Şcoala Invers", ca să folosim expresia lui Radu... a rupt! 

Radu Constantin: Acum DM, îmi place să vorbesc despre el. Am avut o pauză lungă, oamenii m-au pus la zid, dar ştiam că sunt un sleeping giant şi o să ies o rup pentru a 3-a oară. Eu preconizez că o să treacă de 2 milioane pe episod, pe long term. Am avut noroc de oameni.  Au învăţat replicile de acasă, au venit cu suflu, cu toate că serialul e 0 buget. Am vrut să fac 12 episoade dar povestea părea se se ducă în jos şi am preferat să arunc copilul pe stradă. Nu am primit în viaţa mea de când fac online atâtea mesaje pozitive. Din 2000-3000 de comentarii, niciunul negativ

Poate şi pentru că au lucrat non-stop şi au filmat întreg sezonul într-o lună şi o săptămână. Uneori au şi adormit pe covor în timp ce filmau. Dar acum gata! Cum e Radu Constantin când nu are o cameră de filmat lângă el?

Radu Constantin: Salvarea mea pe pâmântul ăsta au fost cărţile. Am fost un băiat nu tocmai model. Pe scurt, le-am testat pe toate. În momentul în care am avut acces la informaţie, creierul meu s-a restartat. În interiorul meu ştiam că trebuie să fac ceva fain. Doar că mă cufundasem în lucrurile astea. Am fost împins să găsesc variante, pentru că alunecam pe panta spre depresie.

Reporter: Eşti sensibil?

Radu Constantin: Da, cu toate că ar părea greu de recunoscut.

Reporter: Ai plâns?

Radu Constantin: Da... 

Reporter: Care e un vis mare de-ale tale? 

Radu Constantin: Eu nu-l mai numesc vis, o să ajungem să facem filme la Hollywood. Lucrurile măreţe au nevoie de timp. Eu fiind artistic mi-a fost destul de greu să asimilez cuvântul disciplină. Pentru că vrei să fii împrăştiat şi să ai senzaţia că tu ştii ce e acolo. Asta e o gândire românească limitativă.  În momentul în care te duci şi îi spui cuiva, eu o să ajung la Hollywood... Îţi zic. Termină, eşti din Vaslui! Tranzitul de la Vaslui la Bucureşti, de ce nu ar putea să fie şi de la Bucureşti în America? E gratis să te gândeşti că o să ajungi acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Radu Constantin, de la mentalist la actor, vlogger şi regizor. Prin ce provocări a trecut în drumul său spre succes