Raluca Sandu este din nou însărcinată

Publicat: 02.07.2014, 07:11.
Actualizat: 02.07.2014, 09:51

Raluca Sandu este în al 9-lea cer. În mai puţin de patru luni va aduce pe lume încă un copil. Fata fostului şef de la FRF este căsătorită cu un om de afaceri israelian.

Raluca Sandu este în al 9-lea cer. În mai puţin de patru luni va aduce pe lume încă un copil. Fata fostului şef de la FRF este căsătorită cu un om de afaceri israelian. Este primul copil pe care cei doi îl vor avea împreună. Ei, mai au trei copii din relaţii anterioare.

Raluca Sandu radiază de fericire. Este însărcinată în luna a cincea şi este hotărâtă ca până la naştere să nu afle sexul copilului. Fiica fostului şef de la FRF spune că sarcina nu este una uşoară, comparativ cu prima. Raluca are stări de greaţă şi este extrem de poftcioasă.

Raluca mai are o fetiţă, Simona, în vârstă de cinci ani. Tatăl fetiţei este socrul Antoniei, italianul Ciro Castellano, dar el nu figurează în acte. De altfel, până acum viaţa sentimentală a Ralucăi a fost una foarte agitată.

Ea a mai avut o căsnicie cu Todd Medina, care s-a încheiat repede cu un divorţ. Acum, Raluca şi-a găsit fericirea alături de israelianul Ziv Tetelman, un prosper om de afaceri care la rândul său are doi copii dintr-o altă căsătorie.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.