Antena Meniu Search
x

Relatie tensionata intre Bianca Dragusanu si Victor Slav

Cu numai trei luni inainte de nunta Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt extrem de tensionati. Nu din cauza pregatirilor, ci a trecutului roscatei

Vezi și

La cateva zile dupa ce Bianca a povestit prin ce a trecut inainte sa ajunga in lumea mondena, a mers impreuna cu Victor la un Eveniment Monden. Iar cei doi logodnici au parut mai stingheri ca niciodata.

Vremurile in care Bianca Dragusanu si Victor Slav isi zambeau si se sorbeau din priviri par ca au apus.nInvitati la un eveniment monden, cei doi aproape ca s-au ingnorat toata seara. Chiar si in momentul in care logodnicul ei a urcat pe scena pentru a inmana un premiu, Bianca nu s-a uitat la el. Mai mult, zambetul cu care ne obisnuise a fost total absent.

Invitata in platoul emisiunii ACCES DIRECT, prietena cea mai buna a Biancai, Vica Blochina a spus ca vedeta este in pragul depresiei, plange foarte mult si ca se teme pentru viata ei. "Sunt foarte ingrijorata si aseara chiar am vrut sa sunam doctorii sa vina sa-i faca o perfuzie pentru ca ea chiar nu mananca nimic si e foarte suparata".

Pentru a o ajuta sa treaca mai usor peste aceasta perioada grea parintii si sora Biancai au venit in Bucuresti. In plus Victor e tot timpul langa ea. "El face fata situatie cat poate, dar sa stii ca Bianca este foarte sensibila ca om. Si, indiferent cat de multa lume e in jurul ei, cade usor intr-o depresie", a mai povestita Vica.

Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt impreuna de la sfarsitul anului trecut. Cei doi s-au logodit cu o zi inainte de Pasti, iar in toamna se vor casatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Relatie tensionata intre Bianca Dragusanu si Victor Slav