Antena Meniu Search
x

Reţeta preferată a Regelui Mihai, în Cartea de bucate semnată de Principesa Margareta

Stiti care este mancarea preferata a Regelui Mihai sau reginei Silvia a Suediei? Acum o veti putea pregati chiar la dumneavoastra acasa.

Vezi și

Stiti care este mancarea preferata a regelui Mihai sau reginei Silvia a Suediei? O veti putea pregati chiar la dumneavoastra acasa. Principesa Margareta a Romaniei a lansat ieri o carte de bucate regale.

Zabaglione, aşa cum pregăteşte regina Ana a României, sau cheesecake-ul preferat de Regele Mihai. Cine credea că bucatele aflate pe mesele regale nu sunt accesibile oricui, se înşală. De acum oricine le poate pregăti în bucătăria proprie. Iar reţetele vin chiar de la sursă. Principesa Margareta a României a scris o carte de bucate. A adunat în ea mâncărurile preferate ale mai multor persoane cu sânge albastru.

De istorie pentru că, pe lângă reţetele delicioase din carte, principesa a făcut şi scurte portrete ale persoanelor apropiate: tatăl, Regele Mihai sau bunicile: Regina Elena a României şi prinţesa Margareta a Danemarcei. 

Zeci de oameni au fost curioşi să vadă, încă de la lansare cum arată o carte de bucate...regale. Mulţi dintre ei au ţinut neapărat să cumpere volumul, mai ales că îşi doreau pe el semnătura principesei. Oamenii spun că vor găti după reţetele din carte.

Şi, cu ocazia asta, au aflat şi care este slăbiciunea culinară a alteţei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Reţeta preferată a Regelui Mihai, în Cartea de bucate semnată de Principesa Margareta